LOS ANGELES'I GÖRMENİN EN İYİ YOLU 395 KM/S HIZLA GEZMEKTİR. Modern Los Angeles'ın büyüleyici ayrıntılarla canlandırılan sokaklarında yıldırım hızıyla yarışın. En etkileyici gerçek modifiye, yüksek performanslı ve lüks arabaları, egzotik araçları ve süper motosikletleri bugün sokaklarda sürün...
www.xbox.com
PC için olan Xbox hesabına bağlanabilir değil mi bu oyunlar? Sonuçta PC için kullanılan Xbox hesabı Xbox konsolunda da kullanılabiliyor(?)
Ben oyunları 29 Temmuz sonrası alamayacağımızı düşünüyordum, ama Xbox.com, Xbox One ya da Xbox Series konsolları üzerinden Xbox 360 oyunlarının satışları devam edecekmiş. Sadece Xbox 360 marketplace kapanıyor. Xbox 360 konsolu olan, konsol üzerinden mağazaya erişemeyecek, hepsi bu. Mevcut oyunlarınızı indirmeye devam edebileceksiniz.
Ben oyunları 29 Temmuz sonrası alamayacağımızı düşünüyordum, ama Xbox.com, Xbox One ya da Xbox series konsolları üzerinden Xbox 360 oyunlarının satışları devam edecekmiş. Sadece Xbox 360 marketplace kapanıyor. Xbox 360 konsolu olan, konsol üzerinden mağazaya erişemeyecek, hepsi bu. Mevcut oyunlarınızı indirmeye devam edebileceksiniz.