Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.097 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 8 Eylül 2025 #41 RAM dedi: Formatlasın 4 GB'lık bölümü. Genişletmek için tıkla... Bende o bölümü diyorum zaten. Schale dedi: O bölüm tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... 500 GB'lık olan kısmı değil de ana cihazın hafızası hocam.
RAM dedi: Formatlasın 4 GB'lık bölümü. Genişletmek için tıkla... Bende o bölümü diyorum zaten. Schale dedi: O bölüm tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... 500 GB'lık olan kısmı değil de ana cihazın hafızası hocam.
KS KS S Schale Başarılı Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 437 Beğeniler 142 8 Eylül 2025 #42 Wartz dedi: Bende o bölümü diyorum zaten. 500 GB'lık olan kısmı değil de ana cihazın hafızası hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mı yapacağım kusura bakmayın yoruyorum sizi
Wartz dedi: Bende o bölümü diyorum zaten. 500 GB'lık olan kısmı değil de ana cihazın hafızası hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan mı yapacağım kusura bakmayın yoruyorum sizi
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.097 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 8 Eylül 2025 #43 Schale dedi: Ayarlardan mı yapacağım kusura bakmayın yoruyorum sizi Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne yorması. Sadece sistem ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırlayın hocam.
Schale dedi: Ayarlardan mı yapacağım kusura bakmayın yoruyorum sizi Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne yorması. Sadece sistem ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırlayın hocam.
KS KS S Schale Başarılı Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 437 Beğeniler 142 8 Eylül 2025 #44 Wartz dedi: Yok hocam ne yorması. Sadece sistem ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırlayın hocam. Genişletmek için tıkla... İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Genişletmek için tıkla... Olmadı malesef.
Wartz dedi: Yok hocam ne yorması. Sadece sistem ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırlayın hocam. Genişletmek için tıkla... İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Genişletmek için tıkla... Olmadı malesef.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.097 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 8 Eylül 2025 #45 Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eğer hallettiyseniz USB'ye yükleyin güncelleme dosyasını ve tekrardan deneyin. Schale dedi: Olmadı malesef. Genişletmek için tıkla... Ne hatası verdi?
Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eğer hallettiyseniz USB'ye yükleyin güncelleme dosyasını ve tekrardan deneyin. Schale dedi: Olmadı malesef. Genişletmek için tıkla... Ne hatası verdi?
KS KS S Schale Başarılı Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 437 Beğeniler 142 8 Eylül 2025 #46 Wartz dedi: Tamamdır hocam eğer hallettiyseniz USB'ye yükleyin güncelleme dosyasını ve tekrardan deneyin. Ne hatası verdi? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata hocam ülke falan seçtirdi en baştan. Denedim bidaha.
Wartz dedi: Tamamdır hocam eğer hallettiyseniz USB'ye yükleyin güncelleme dosyasını ve tekrardan deneyin. Ne hatası verdi? Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata hocam ülke falan seçtirdi en baştan. Denedim bidaha.
RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 8 Eylül 2025 #47 Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Olmadı malesef. Genişletmek için tıkla... Initial Setup değil Storage olması lazım.
Schale dedi: İnitial setup sanırım kurdum en baştan. Olmadı malesef. Genişletmek için tıkla... Initial Setup değil Storage olması lazım.
KS KS S Schale Başarılı Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 437 Beğeniler 142 8 Eylül 2025 #48 RAM dedi: Initial Setup değil Storage olması lazım. Genişletmek için tıkla... Storage kısmında hdd ile usb bellek var.
RAM dedi: Initial Setup değil Storage olması lazım. Genişletmek için tıkla... Storage kısmında hdd ile usb bellek var.