Çözüldü Xbox 9. nesil Controller garantisi 1 ay eksik görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ürünü 1 Mayıs da sipariş ettim. Garanti ise 14 Nisandan itibaren gösteriyor. Kol sizce ikinci el mi? Hepsiburada üzerinden satın aldım satıcı da hepsiburadaydı bu arada Xbox bandrolü üzerindeydi ve kutu tertemizdi. Aynı şekilde gamepad de öyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 183606.webp
    21 KB · Görüntüleme: 92
Çözüm
İkinci el değil. Bilinen bir sorun bu Microsoft'taki. Canlı desteğe yazıp fatura atarsanız güncelliyorlar hemen.
E tamam işte hocam, 2020 çerçevesinde üretime başlanmış demek bu da.

Ama duyurulma da olabilir dediğiniz gibi tabii.

Aynen ya üretim tarihi yani 2020 de üretilmeye başlandığından dediğiniz gibi ya da duyurulma tarihi ikisinden biridir ikisi de 2020 içinde çünkü. Bir ihtimal 2021'nin ilk ayı ocak ayı olduğu için de 2020 yazmış olabilirler yakın tarih olduğundan dolayı ( Avrupa satış tarihi 2021 Ocak / Şubat ). Oradaki tarihe diğerlerine nazaran daha düşük ihtimal de olsa bu da olabilir. Uzatmaya gerek yok hocam bilgi için teşekkür ederim sorunum çözülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…