Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 8 Aralık 2025 #1 Sallayınca böyle bir ses çıkması normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Monstrum989 Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 8 Aralık 2025 #2 Kol yere düştü ise titreşim motoru olabilir. Titreşim motorunu kullanabildiğiniz bir oyunda denerseniz daha net bir dönüş çıkar ortaya. Artı 0 Eksi
Kol yere düştü ise titreşim motoru olabilir. Titreşim motorunu kullanabildiğiniz bir oyunda denerseniz daha net bir dönüş çıkar ortaya.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 8 Aralık 2025 #3 Monstrum989 dedi: Kol yere düştü ise titreşim motoru olabilir. Titreşim motorunu kullanabildiğiniz bir oyunda denerseniz daha net bir dönüş çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım tam olarak, Dirt Rally oynuyorum bol bol titreşim var bir sorun göremedim oynarken genel olarak. Artı 0 Eksi
Monstrum989 dedi: Kol yere düştü ise titreşim motoru olabilir. Titreşim motorunu kullanabildiğiniz bir oyunda denerseniz daha net bir dönüş çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım tam olarak, Dirt Rally oynuyorum bol bol titreşim var bir sorun göremedim oynarken genel olarak.
Monstrum989 Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 8 Aralık 2025 #4 Ethem Efe dedi: Ne demek istediniz anlamadım tam olarak, Dirt Rally oynuyorum bol bol titreşim var bir sorun göremedim oynarken genel olarak. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir kolun anatomisi bu. Aklıma ilk gelen aşağıdaki titreşim motorlarlarının bir şekilde çıkmasıydı. Net olarak ne taraftan geliyor ses kolda? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Ne demek istediniz anlamadım tam olarak, Dirt Rally oynuyorum bol bol titreşim var bir sorun göremedim oynarken genel olarak. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir kolun anatomisi bu. Aklıma ilk gelen aşağıdaki titreşim motorlarlarının bir şekilde çıkmasıydı. Net olarak ne taraftan geliyor ses kolda?
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 8 Aralık 2025 #5 Monstrum989 dedi: Ortalama bir kolun anatomisi bu. Aklıma ilk gelen aşağıdaki titreşim motorlarlarının bir şekilde çıkmasıydı. Net olarak ne taraftan geliyor ses kolda? Eki Görüntüle 209087 Genişletmek için tıkla... Sanki sol taraftan geliyor gibi. Bir de One S kolu da var, onda da geliyor bu tarz bir ses. Yine sol taraftan ama daha az. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025 Artı 0 Eksi
Monstrum989 dedi: Ortalama bir kolun anatomisi bu. Aklıma ilk gelen aşağıdaki titreşim motorlarlarının bir şekilde çıkmasıydı. Net olarak ne taraftan geliyor ses kolda? Eki Görüntüle 209087 Genişletmek için tıkla... Sanki sol taraftan geliyor gibi. Bir de One S kolu da var, onda da geliyor bu tarz bir ses. Yine sol taraftan ama daha az.
Monstrum989 Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 8 Aralık 2025 #6 Ethem Efe dedi: Sanki sol taraftan geliyor gibi. Bir de One S kolu da var, onda da geliyor bu tarz bir ses. Yine sol taraftan ama daha az. Genişletmek için tıkla... Emin değilim kankam aklıma ilk o gelmişti. Yalan yanlış bilgi de vermek istemem sana. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Sanki sol taraftan geliyor gibi. Bir de One S kolu da var, onda da geliyor bu tarz bir ses. Yine sol taraftan ama daha az. Genişletmek için tıkla... Emin değilim kankam aklıma ilk o gelmişti. Yalan yanlış bilgi de vermek istemem sana.