XBOX 9. nesil kolun güncellemesi %0'da kalıyor.

Sorum başlıkta olduğu gibidir. Devil May Cry oynarken oyunda takılmalar olunca kolu güncelleme kararı aldım fakat kolu güncellemeye çalıştığım sırada %0'da kalıyor, herhangi bir şekilde tepki yok. Başka kablolar ile denedim fakat sorun aynı şekilde devam ediyor, ne yapabilirim bu sorun hakkında?

Windows'un güncel mi? Bazen Microsoft tabanlı uygulamalar ve Xbox uygulamaları, Windows güncel olmayınca sorunlar yaşatıyor.

Uygulamayı kökten silip tekrar dene bir işe yaramazsa yakınında bir arkadaşın varsa onun bilgisayarında güncellemeyi dene.

Şuanlık güncel değil, güncelliyorum.

Dediğiniz 2 seçeneği gerçekleştirdim fakat sorun devam ediyor, bilgisayarcıya gidip orada yüklemeyi yapacağım galiba.

Son düzenleme:
Şu anlık güncel değil, güncelliyorum.

Dediğiniz 2 seçeneği gerçekleştirdim fakat sorun devam ediyor, bilgisayarcıya gidip orada yüklemeyi yapacağım galiba.

Aynı sorunu yaşadım kolun direk beyni arızalı denilip kendisi değiştirildi. Garantisi varsa garantiye gönder 3 günde kapına geliyor gönderdiğin günden itibaren. Sizlerden olan bir problem değil kolun kendisi sorunlu.

Microsoft sitesine girip garantisi varsa seri numarası ile kaydını yapıp servis başvurusu açın.

İfadeler: xrs
Sahibinden PG üzerinden ürünü 1650 TL'ye aldım ama ürünü tümden iade etmek ya da garantiye vermek arasında gidiyorum, hangisi mantıklı olur?

Sahibinden PG üzerinden ürünü 1650 TL'ye aldım ama ürünü tümden iade etmek ya da garantiye vermek arasında gidiyorum, hangisi mantıklı olur?

İade edemezsiniz Microsoft iade vermiyor Param Güvende kullanarak yapmak istiyorum derseniz isterseniz tabii karar size bağlı. Sıfır distributor fiyatı en son 2600dü. Garantisi varsa gönder sıfırı gelir.

Ek olarak şunu diyeyim garantiye gonderdigim zaman ve yeni urun geldiği zaman garanti sıfırdan tekrar başlamış ve 20 gün daha eklemişlerdi.

İade edemezsiniz Microsoft iade vermiyor Param Güvende kullanarak yapmak istiyorum derseniz isterseniz tabii karar size bağlı. Sıfır distributor fiyatı en son 2600dü. Garantisi varsa gönder sıfırı gelir.
Bu fiyata daha iyi bir kol alacağımı düşünmüyorum. Ürün MediaMark faturalı, oraya götürmek mi mantıklı olur yoksa dediğiniz gibi Microsoft'un sitesinde gidip servis başvurusu mu açayım?

Bu fiyata daha iyi bir kol alacağımı düşünmüyorum. Ürün MediaMark faturalı, oraya götürmek mi mantıklı olur yoksa dediğiniz gibi Microsoft'un sitesinde gidip servis başvurusu mu açayım?

MediaMarkt uzatır. Microsoft'un kendisine gönder kendim deneyimledim en iyi garanti servisiydi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-25-16-47-29-166_com.sahibinden.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…