Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Bluetouth Driver güncelle.
Biraz detay verebilir misiniz? Yeni mi başladı bu sorun? Bluetooth için anakartın kendi bluetooth bağlantısı var mı yoksa ekstra bir alıcı mı kullanıyorsunuz? Güncellemeden sonra mı oldu?
Scheriff
Uzman
Bağlantıyı kes sonra bilgisayarı yeninden başlat, sıfırdan bağla. Sorunun büyük oranda çözülür.Arkadaşlar selam yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım 9. nesil kolumun pili 0. Güncelleme de yaptım fakat sürekli oyundayken 2 dakikada bir kopuyor. Sorun nedir sizce?
Pil 0 derken yeni değiştim manasında.
LamonGa
Çalışkan
Biraz detay verebilir misiniz? Yeni mi başladı bu sorun? Bluetooth için anakartın kendi Bluetooth bağlantısı var mı yoksa ekstra bir alıcı mı kullanıyorsunuz? Güncellemeden sonra mı oldu?
Sorun giderek artıyor desem yeridir önceden 10,15 dakikada bir oluyordu şimdi dakikada bir oyun oynanmıyor. Bilgisayarın kendi Bluetooth'u var, daha dün gece guncelledim.
Güncel
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Sorun giderek artıyor desem yeridir önceden 10,15 dakikada bir oluyordu şimdi dakikada bir oyun oynanmıyor. Bilgisayarın kendi Bluetooh'u var, daha dün gece guncelledim.
Güncel.
Ya kolu başka PC'de dene olmazsa tamirciye göster.
Scheriff
Uzman
Gamepad'i güncelledin mi?Sorun giderek artıyor desem yeridir önceden 10,15 dakikada bir oluyordu şimdi dakikada bir oyun oynanmıyor. Bilgisayarın kendi Bluetooth'u var, daha dün gece guncelledim.
Güncel
LamonGa
Çalışkan
Evet tekrar kontrol ettim güncel.
Tamirci nasıl olacak, yaşadığım ilde oldugunu düşünmüyorum.Ya kolu başka PC'de dene olmazsa tamirciye göster.
yusufumm07
Üstün
Başka PC'de denemeye çalış önce o zaman.Evet tekrar kontrol ettim güncel.
Tamirci nasıl olacak, yaşadığım ilde oldugunu düşünmüyorum.