H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 452 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Aralık 2025 #11 Ethem Efe dedi: O zaman yapan birisini bulayım, sensör alıp yapayım. Sensörü atar mısınız zahmet olmazsa almam gereken. TR içi olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genişletmek için tıkla... Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. Genişletmek için tıkla... İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın.
Ethem Efe dedi: O zaman yapan birisini bulayım, sensör alıp yapayım. Sensörü atar mısınız zahmet olmazsa almam gereken. TR içi olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genişletmek için tıkla... Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. Genişletmek için tıkla... İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.719 Çözümler 9 Beğeniler 2.665 Yer KKTC | Gazimağusa 8 Aralık 2025 #12 H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın. Genişletmek için tıkla... Bu mudur almam gereken? H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın. Genişletmek için tıkla... @Toby Fox Dosya Ekleri Screenshot_2025-12-06-23-39-58-860_com.android.chrome.webp 516 bayt · Görüntüleme: 26 IMG-20251206-WA0029.webp 118,9 KB · Görüntüleme: 26
H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın. Genişletmek için tıkla... Bu mudur almam gereken? H2onya dedi: Valla ben adamdan alıp yapmıstım ne marka taktı hıcbır bılgım yok. Genelde konsol tamir eden yerlerde oluyor bi sorun ona göre alın. İlla hallefect almana gerek yok ama ilerde gene sorun yasarsın. Genişletmek için tıkla... @Toby Fox