SoldierBoyBabam
Üstün
Hayır. Yazıda da dediği gibi Steam gibj platformlar geliyor. Korsan yüklemek isterseniz konsolu kırmanız yeterli.(fiziksel değil)Anlamadım, tam olarak ne oluyor korsana açık hâle mi geliyor?
Hayır. Yazıda da dediği gibi Steam gibj platformlar geliyor. Korsan yüklemek isterseniz konsolu kırmanız yeterli.(fiziksel değil)Anlamadım, tam olarak ne oluyor korsana açık hâle mi geliyor?
Hmm, teşekkürler hayatımda hiç konsol ile uğraşan bir kişi olmadım o yüzden konsol’da oyun nasıl oynanır onu dâhi bilmiyorum.Hayır. Yazıda da dediği gibi Steam gibj platformlar geliyor. Korsan yüklemek isterseniz konsolu kırmanız yeterli.(fiziklse değil)
Hmm, teşekkürler hayatımda hiç konsol ile uğraşan bir kişi olmadım o yüzden Konsol'da oyun nasıl oynanır onu dâhi bilmiyorum.
Güzelmiş, sanırım.
Hayatımda sadece 1 kez gamepad ile oynadım onda da yenildim.
Şu sınavlar bitsin var ya sabah akşam oyun oynamaktan gamepadin anasını ağlatcamHayatımda sadece 1 kez gamepad ile oynadım onda da yenildim.![]()
Ben çok anlamadım tam olarak ne olacak?Şu sınavlar bitsin var ya sabah akşam oyun oynamaktan gamepadin anasını ağlatcam![]()
Hadi bakalım inşallah diyelim.Şu sınavlar bitsin var ya sabah akşam oyun oynamaktan gamepadin anasını ağlatcam![]()
Fazla oyun oynamak anlamında dedim hocam.