Xbox, Deadpool popolu Gamepad'ini tanıttı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8372
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    deadpool xbox

8372

Üstün
Makaleler
8
Yakında vizyona girecek olan Marvel filmi Deadpool & Wolverine'in şerefine Microsoft, Deadpool'un poposu şeklinde yeni bir Xbox kumandası yaptı. Microsoft bu yeni Xbox cihazı “Arsız Kumanda” (Cheeky Controller) olarak adlandırdı ve “Deadpool'un çelik gibi kı**nı sert (ama şaşırtıcı derecede rahat) tutuşuyla yansıttığını” söyledi.
Ayrıca Deadpool'dan ilham alan özel bir Xbox Series X ve Deadpool'un katanaları Bea ve Arthur'un köpük versiyonlarını ve iki Xbox Wireless Kumandasını içeren bir stant da var. Bu da yine bir yarışma ödülü.

Film işbirliğinin devamı da var: 22 Temmuz'da Microsoft mağazasından Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core satın alan ilk 1.000 oyuncu, oyun kurulumlarını “geliştirmek” için EXG Pro'nun özel Cable Guys Deadpool Controller Holder'a da (Oyun Kumandası Tutucusu) sahip olacak.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 159
  • 2.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 3.webp
    58 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Lütfen TR'de satılacak deyin lütfen ya.

Başlığı düzeltmeye çalıştım fakat onaya gittikten sonra fark ettim. Teşekkürler düzelten Mod arkadaşa.

Hocam ben kol koleksiyonu yapıyorum kesinlikle almam lazım.

Eyvah. Rüyalarına girmez umarım 5 gün boyunca ve umarım alabilirsin hocam. Bana denk gelirse ve sen alamazsan da hallederiz bir şekilde. Ahahahahahhahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…