Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 25 Haziran 2025 #1 Ne yapmalıyım bilen var mı? Xbox 9. nesil gamepadımı satacağım ama cihazı nasıl kendi hesabımdan kaldırıp adamın hesabına aktarabileceğimi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Ne yapmalıyım bilen var mı? Xbox 9. nesil gamepadımı satacağım ama cihazı nasıl kendi hesabımdan kaldırıp adamın hesabına aktarabileceğimi bilmiyorum.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 25 Haziran 2025 #2 Aygıtı kaldır seçeneği var hocam cihazlarım kısmında.
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 25 Haziran 2025 #3 Toby Fox dedi: Aygıtı kaldır seçeneği var hocam cihazlarım kısmında. Genişletmek için tıkla... Adamın hesabına nasıl aktaracağım.
Toby Fox dedi: Aygıtı kaldır seçeneği var hocam cihazlarım kısmında. Genişletmek için tıkla... Adamın hesabına nasıl aktaracağım.
K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 25 Haziran 2025 #4 Altair dedi: Adamın hesabına nasıl aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Adam aldığında tekrar seri numarasını aygıt ekleme kısmından kendi hesabına ekleyecek.
Altair dedi: Adamın hesabına nasıl aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Adam aldığında tekrar seri numarasını aygıt ekleme kısmından kendi hesabına ekleyecek.
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 25 Haziran 2025 #5 Katipke dedi: Adam aldığında tekrar seri numarasını aygıt ekleme kısmından kendi hesabına ekleyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam nereden ekliycek kendi hesabına ve seri numarası ne de yazıyor pek bilmiyorum kusura bakma.
Katipke dedi: Adam aldığında tekrar seri numarasını aygıt ekleme kısmından kendi hesabına ekleyecek. Genişletmek için tıkla... Tamam nereden ekliycek kendi hesabına ve seri numarası ne de yazıyor pek bilmiyorum kusura bakma.
K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 25 Haziran 2025 #6 Altair dedi: Tamam nereden ekliycek kendi hesabına ve seri numarası ne de yazıyor pek bilmiyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... account.microsoft.com/devices adresine gidip yeni aygıt ekleyecek. Seri numarası pil taktığımız kısımda mevcut. Oradaki numarayı yazması lazım
Altair dedi: Tamam nereden ekliycek kendi hesabına ve seri numarası ne de yazıyor pek bilmiyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... account.microsoft.com/devices adresine gidip yeni aygıt ekleyecek. Seri numarası pil taktığımız kısımda mevcut. Oradaki numarayı yazması lazım
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 25 Haziran 2025 #7 Katipke dedi: account.microsoft.com/devices adresine gidip yeni aygıt ekleyecek. Seri numarası pil taktığımız kısımda mevcut. Oradaki numarayı yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
Katipke dedi: account.microsoft.com/devices adresine gidip yeni aygıt ekleyecek. Seri numarası pil taktığımız kısımda mevcut. Oradaki numarayı yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.