Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 595 Yer İzmir 9 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar selam. 9. Nesil gamepad var. Steam'de oyun oynarken ekran görüntüsü almak istiyorum ancak tuş çalışmıyor. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar selam. 9. Nesil gamepad var. Steam'de oyun oynarken ekran görüntüsü almak istiyorum ancak tuş çalışmıyor. Nasıl yapabilirim?
Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 9 Aralık 2024 #2 Artı 0 Eksi
Toby Fox 61 Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.227 Çözümler 168 Beğeniler 13.654 Yer United Kingdom 9 Aralık 2024 #3 Talent dedi: Genişletmek için tıkla... "on console". O tuş bilgisayarda ekran görüntüsü almıyordu sanırım remap yapmadiginiz surece. Artı 0 Eksi
Talent dedi: Genişletmek için tıkla... "on console". O tuş bilgisayarda ekran görüntüsü almıyordu sanırım remap yapmadiginiz surece.
Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 9 Aralık 2024 #4 Toby Fox dedi: "On Console". O tuş bilgisayarda ekran görüntüsü almıyordu sanırım remap yapmadiginiz surece. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman oyunlarda bu tuş ile alıyorum Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: "On Console". O tuş bilgisayarda ekran görüntüsü almıyordu sanırım remap yapmadiginiz surece. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman oyunlarda bu tuş ile alıyorum
AMG GOAT 60 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.573 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.526 Yer Denizli 9 Aralık 2024 #5 Serhat dedi: Arkadaşlar selam. 9. Nesil gamepad var. Steam'de oyun oynarken ekran görüntüsü almak istiyorum ancak tuş çalışmıyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de gelişmiş Xbox driverlarını kurmayı deneyin. Belki olur. Artı 0 Eksi
Serhat dedi: Arkadaşlar selam. 9. Nesil gamepad var. Steam'de oyun oynarken ekran görüntüsü almak istiyorum ancak tuş çalışmıyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de gelişmiş Xbox driverlarını kurmayı deneyin. Belki olur.
Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 9 Aralık 2024 #6 How do i get an Xbox controller to take screenshots in steam??? - PC For PC on the PC, a GameFAQs message board topic titled "How do i get an Xbox controller to take screenshots in steam???". gamefaqs.gamespot.com To disable the Xbox Game Bar: GO to Windows Settings, Click Gaming, Click Game Bar and then toggle the Game bar option. Pressing the screenshot button in-Game should now take a Steam screenshot for you. Belki bu yardımcı olur Artı 0 Eksi
How do i get an Xbox controller to take screenshots in steam??? - PC For PC on the PC, a GameFAQs message board topic titled "How do i get an Xbox controller to take screenshots in steam???". gamefaqs.gamespot.com To disable the Xbox Game Bar: GO to Windows Settings, Click Gaming, Click Game Bar and then toggle the Game bar option. Pressing the screenshot button in-Game should now take a Steam screenshot for you. Belki bu yardımcı olur
KS KS Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 595 Yer İzmir 9 Aralık 2024 #7 Buraya girip tuş atadım ve oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
1 1247 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 72 Beğeniler 2.266 10 Aralık 2024 #8 Tuş atamaya gerek kalmadan da paylaş butonu ile alınıyor. Steam buna izin veriyor. Xbox steam giridisi açık ve steam arayüz olduğu sürece ekran görüntüsü alıyor. Artı 0 Eksi
Tuş atamaya gerek kalmadan da paylaş butonu ile alınıyor. Steam buna izin veriyor. Xbox steam giridisi açık ve steam arayüz olduğu sürece ekran görüntüsü alıyor.