XBOX gamepad onarım kaydında kargo gönderim etiketi sorunu

Kadrio

Çalışkan
Merhaba, Aralık 2023'te 2 yıl Microsoft Türkiye garantili 9. nesil Xbox gamepad almıştım. Son birkaç haftadır gamepadde drift problemi yaşıyordum. Gamepadi aldığım gün Microsoft hesabımın Cihazlar kısmına seri numarasını yazıp kaydetmiştim. O kısımdan onarım kaydı oluşturabiliyormuşum ama bir sıkıntı var. Onarım kaydını oluştururken "Kurye Toplama" seçeneği çıkıyor sadece. Ben de bu seçeneği seçip onarım kaydını açtım ve sonrasında bana bir mail geldi. Mailde ise kargomu nasıl teslim etmem gerektiği yazıyor. Mailin bir kısmında ise linkli şekilde "Gönderim etiketinizi görüntüleyin veya yazdırın" diyor. Gönderim etiketini yazdırıp paketin üstüne yapıştırmam gerekiyormuş. Bu kısma tıkladığımda mantıken gönderim etiketinin olduğu sayfaya gitmem gerekiyor fakat link beni Microsoft hesabımın Cihazlar kısmına gönderiyor. Bu etiketi yapıştırmadan gönderemiyorum sanırım. Bu konu için Microsoft'a mail attım ve bana 24-72 saat içinde bu sorunun düzeltildiğine dair bir mail alacağımı ve sonrasında gönderim etiketini yazdırabileceğimi söylediler. 72 saatten fazla geçmesine rağmen hala bir dönüş olmadı ve hala gönderim etiketini görüntüleyemiyorum. Acaba daha önce bu sistemle gamepadini garantiye gönderen ve benzer sorunları yaşayıp çözebilen varsa yardım edebilir mi?

Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Microsoft Destek ile İletişime Geçin:
- Microsoft'un müşteri destek hattına veya canlı sohbet uygulamasına doğrudan ulaşarak durumu bildirin. Durumu net bir şekilde açıklayın ve gönderim etiketinizi neden alamadığınızı belirtin.

2. E-posta Takibi:
- Gönderdiğiniz e-postayı kontrol edin ve Microsoft'tan gelecek olası yanıtları takip edin. Eğer yanıt alamazsanız, e-postanın “Spam” veya “Gereksiz” klasörlerini de kontrol edin.

3. Alternatif İletişim Yöntemleri:
- Microsoft’un sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurmayı deneyin. Twitter veya Facebook'taki resmi Microsoft hesaplarından yardım isteyebilirsiniz.

4. Yardımcı Forumlar:
- Xbox kullanıcı forumları veya Reddit gibi platformlarda benzer sorunları yaşayan kişilere ulaşarak çözüm önerileri veya deneyimlerini sorabilirsiniz.

5. Cihaz Bilgilerinizi Hazırlayın:
- Düzgün bir yanıt almak için gerekli cihaz bilgilerini (seri numarası, satın alma tarihi vb.) hazır bulundurun.

6. Bekleme Süresi:
- Alternatif yollarla iletişim kurmaya çalışırken, Microsoft’tan cevap almanızın süresini göz önünde bulundurarak beklemeye devam edin. Hızlandırmak için yukarıdaki iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Bu adımları izleyerek sorunuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen durumu tekrar bildiriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…