Xbox Showcase 9 Haziran yayınlanacak. Bu, Bethesda, Activision ve Blizzard'ın yanı sıra diğer üçüncü taraf geliştiricilerin oyunlarının yer aldığı alacağı ilk Showcase.
Gösteride, bir sonraki Gears oyununun gösterilmesi bekleniyor. Ayrıca Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed ve Indiana jones and the Great Circle gibi oyunların çıkış tarihlerinin açıklanması öngörülüyor.
Starfield'ında yeni genişleme paketi olan Shattered Space'in tam bir çıkış tarihi gösteride açıklanması bekleniyor. Todd Howard, bu genişlemenin sonbaharda piyasaya sürüleceğini belirtmişti
Ben her nedense yeni Gears oyunu için heyecanlandım. Indiana Jones oyunundan da umudum var. Starfield’ı bana hiç demeyin. Oyun unutuldu artık. Yeni DLC ile aynı Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’de olduğu gibi bir yükseliş yaşarsa iyi olur.
Microsoft Flight Simulator 2024 şaşırttı cidden, bildiğim kadarıyla artık sadece bir yerden bir yere uçmak yerine yapılabilecek aktiviteler getirmişler, yangın söndürme helikopteriyle yangın söndürme yük gemisine kargo falan taşıma gibi. Bunun için yeni oyuna gerek var mıydı ya?