selorr

Becerikli
Makaleler
1
Yer
İstanbul
FIFA 20'den beri oynadığım takımımı PC'ye taşımak istiyorum fakat bağladığım Xbox hesabıyla EA'e girince hatırlamadığım bir EA hesabına giriyor. Normalde sorun değil ama kuruluş tarihi ve takım ismi aynı olsun diye istiyorum.

FIFA 20'den beri oynadığım takımımı PC'ye taşımak istiyorum fakat bağladığım Xbox hesabıyla EA'e girince hatırlamadığım bir EA hesabına giriyor. Normalde sorun değil ama kuruluş tarihi ve takım ismi aynı olsun diye istiyorum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. EA Hesabı ile Xbox Hesabınızı Kontrol Edin:
- Xbox hesabınızla giriş yaptıktan sonra, EA'nın web sitesine gidin ve “Giriş Yap” seçeneğine tıklayın.
- Xbox ile giriş yapın ve hangi EA hesabına bağlandığınızı kontrol edin.

2. EA Hesap Bilgilerinizi Renkli Üzerinden Kontrol Edin:
- Giriş yaptıktan sonra, "Hesap Ayarları" veya "Profil" kısmına gidin.
- Burada hesabınıza bağlı oyunlar ve bilgiler görünmelidir. Hangi EA hesabına bağlı olduğunuzu kontrol edin.

3. Hesap Kurtarma Seçeneklerini Kullanarak Giriş Yapmayı Deneyin:
- Eğer hatırlamadığınız EA hesabınızın e-posta adresini veya şifresini bilmiyorsanız, "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak kurtarma talimatlarını takip edin.

4. EA Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar başarısız olursa, EA destek ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Onlara Xbox hesabınızla hangi EA hesabına erişim sağladığınızı ve hangi bilgileri hatırlamadığınızı belirtin.
- Destek ekibi, hesabınıza erişim sağlamanıza yardımcı olabilir.

5. Yeni Bir EA Hesabı Oluşturmayı Düşünün:
- Eğer mevcut EA hesabınıza erişim sağlayamazsanız, yeni bir EA hesabı açmayı düşünün. Ancak, mevcut takım bilgilerinizi kaybedeceğinizi unutmayın.

6. Takım Bilgilerinizi Kaydedin:
- Geçiş işlemi sırasında eski takım bilgilerinizi (oyuncular, takım adı vb.) bir yere kaydedin, böylece yeni hesabınızda kullanabilirsiniz.

Bu adımlar sonrasında hesabınızdaki sorunları çözebilir, ilerleyen adımlarda takımınızı başarıyla taşıyabilirsiniz.