Xbox kolu Bluetooth üzerinden PC'ye bağlanmıyor

Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Bluetooth dongle kullanıyorum. Kolu eşleşme moduna getirdikten sonra cihaz arıyorum ama kolu görmüyor. Cihaz ekle kısmında 'diğer her şey' tuşuna basınca sadece 'Xbox' olarak görüyor ve bağlanınca kolda hiçbir değişim olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth ile başka bir şey bağlamayı deneyin mesela telefonu. Sorunsuz bağlanıp veri transferi yapabiliyorsanız kolların bağlantısında bir sıkıntı olabilir. Onları da başka cihazda deneme şansınız varsa süper olur.

Kolu telefona bağladığımda sorun olmuyor uzak bağlantı ile telefon üzerinden Xbox'a bağlanıp oynayabiliyorum.

Dongle ile Bluetooth kulaklığı bağladığımda sorun olmuyor.

• Öncelikle mevcut dongle ile birden fazla cihaz bağlayabiliyorsan, sadece gamepad'i bağlayıp test et. Bilgisayara bluetooth aygıtı olarak sadece gamepad bağlanmış olsun.
  • Sorun devam ediyorsa, gamepad'i Xbox Donatıları uygulamasına bağlayıp gamepad yazılımının güncel olup olmadığı kontrol et. Güncel değil ise güncelleyip test et.
  • Sorun devam ediyorsa, başka bir dongle ile mevcut bilgisayarına bağlayıp test et.
  • Sorun devam ediyorsa, mevcut dongle ile başka bir bilgisayara bağlayıp test et.
  • Sorun devam ediyorsa, başka bir dongle ile başka bir bgisayara ağlayıp test et.

Öncelikle ayarlar>bluetooth sekmesinde eğer kayıtlıysa Xbox gamepad'i seçip cihazı unut, eşleşmeyi bitir deyin. Ardından Xbox Gamepad'i açtıktan sonra ışık yavaş yavaş yanıp sönmeye başlayacak, tam o sırada Gamepad'in arkasındaki pear tuşuna basın. Işık artık daha hızlı yanıp sönecek, hemen yapmanız gereken tek şey Bluetooth kısmında cihaz ekle deyip bağlantıyı sağlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…