zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 21 Eylül 2025 #1 Merhaba, Hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmediğimden sizden ürün önerisi isteyeceğim Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
MertHatipSon Çalışkan Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 6 22 Eylül 2025 #2 Kablo önerisi yapmayacağım ama kablosuz 9.nesil kolu kablo ile bağlayınca gecikme oluyor. Kablodan bağımsız. Diğer kollarda böyle mi bilmiyorum.
Kablo önerisi yapmayacağım ama kablosuz 9.nesil kolu kablo ile bağlayınca gecikme oluyor. Kablodan bağımsız. Diğer kollarda böyle mi bilmiyorum.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 22 Eylül 2025 #3 MertHatipSon dedi: Kablo önerisi yapmayacağım ama kablosuz 9.nesil kolu kablo ile bağlayınca gecikme oluyor. Kablodan bağımsız. Diğer kollarda böyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam kablo ile bağlamicam zaten bluetooth usb ile
MertHatipSon dedi: Kablo önerisi yapmayacağım ama kablosuz 9.nesil kolu kablo ile bağlayınca gecikme oluyor. Kablodan bağımsız. Diğer kollarda böyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... hocam kablo ile bağlamicam zaten bluetooth usb ile
MertHatipSon Çalışkan Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 6 22 Eylül 2025 #4 Başlıkta kolu kablo ile bilgisayara bağlamak için kablo önerisi yazıyor. Ne için kablo istiyorsunuz anlamadım.
Başlıkta kolu kablo ile bilgisayara bağlamak için kablo önerisi yazıyor. Ne için kablo istiyorsunuz anlamadım.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 23 Eylül 2025 #5 MertHatipSon dedi: Başlıkta kolu kablo ile bilgisayara bağlamak için kablo önerisi yazıyor. Ne için kablo istiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... hocam kendileri düzeltiyor bana lazım olan kablosuz usb bluetooth için hani kablosuz klavye mousede takıyoruz ya kasaya onlardan
MertHatipSon dedi: Başlıkta kolu kablo ile bilgisayara bağlamak için kablo önerisi yazıyor. Ne için kablo istiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... hocam kendileri düzeltiyor bana lazım olan kablosuz usb bluetooth için hani kablosuz klavye mousede takıyoruz ya kasaya onlardan
MertHatipSon Çalışkan Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 6 23 Eylül 2025 #6 Siz bu ürünlerden arıyorsunuz galiba. Tplink UB500 veya Mercusys MA530 işinizi görecektir.
KS KS zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 23 Eylül 2025 #7 MertHatipSon dedi: Siz bu ürünlerden arıyorsunuz galiba. Tplink UB500 veya Mercusys MA530 işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
MertHatipSon dedi: Siz bu ürünlerden arıyorsunuz galiba. Tplink UB500 veya Mercusys MA530 işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler