Elimde Philips 55PUS9000 var. 4K oyun için PS5 bakınıyordum, lakin Xbox'lar hem konsol bakımından ucuz hem de oyunları inanılmaz ucuz. 20-30 liraya müthiş oyunlar var. Xbox'da 4K oynayabileceğim bir konsol var mı? Yoksa bu olay PlayStation'a mı özel?
Detaylar
Kim cevapladı?minimize
Çalışkan
Var fakat aşırı az ve genellikle 30 fps. Bana kalırsa Xbox almayın, çoğu oyunlar PS5 için yapılıyor ve genellikle Xbox daha kötü gösteriyor. Bunun sebebi de Xbox'a yayınlanırken Series S'in temel alınması diyebiliriz. Series X olmasına rağmen oynadığımda özellikle Indiana Jones ve Alan Wake 2 gibi oyunlar 4K TV olmasına rağmen çamur gibiydi. Ek olarak Xbox mağazasında son zamanlarda bahsedildiği kadar pek de uygun fiyatlı oyun kaldığını sanmıyorum.
Farid
Uzman
Xbox One bile 4K destekliyor. Xbox Series S/X de yeni nesil olduğu için 4K destekliyor. Rahatlıkla 4K destekleyen oyunları oynayabilirsiniz.
EFI Shell
Yetkin
*One değil, One S ve sonrası.Xbox One bile 4K destekliyor. Xbox Series S/X de yeni nesil olduğu için 4K destekliyor. Rahatlıkla 4K destekleyen oyunları oynayabilirsiniz.
Farid
Uzman
Detaylı bilgi verdiğin için teşekkürler. Bu kadarını bilmiyordum. Sen benden daha iyi biliyorsun.