Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 18 Şubat 2026 #1 MediaMarkt'tan 1 ay önce aldığım Xbox kontrolcüm, Xbox Donatıları uygulaması üzerinden güncellenmiyor. Aldığım hata/ekran görüntüsü ektedir: Arkadaşlar şu sorunun çözümü yok mu? Son düzenleme: 18 Şubat 2026
MediaMarkt'tan 1 ay önce aldığım Xbox kontrolcüm, Xbox Donatıları uygulaması üzerinden güncellenmiyor. Aldığım hata/ekran görüntüsü ektedir: Arkadaşlar şu sorunun çözümü yok mu?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.870 Çözümler 9 Beğeniler 1.864 18 Şubat 2026 #2 Uygulamanın kendisi bazen takılı kalabiliyor. Windows Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmına gidin. Xbox Donatıları (Xbox Accessories) uygulamasını bulun. Üç noktaya tıklayıp Gelişmiş Seçenekler deyin. Önce Onar, sorun çözülmezse Sıfırla butonuna basın.
Uygulamanın kendisi bazen takılı kalabiliyor. Windows Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmına gidin. Xbox Donatıları (Xbox Accessories) uygulamasını bulun. Üç noktaya tıklayıp Gelişmiş Seçenekler deyin. Önce Onar, sorun çözülmezse Sıfırla butonuna basın.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 18 Şubat 2026 #3 Başka bir kabloyla denediniz mi? Uygulamayı da kaldırıp tekrar yükleyin.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 18 Şubat 2026 #4 yusufumm07 dedi: Uygulamanın kendisi bazen takılı kalabiliyor. Windows Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmına gidin. Xbox Donatıları (Xbox Accessories) uygulamasını bulun. Üç noktaya tıklayıp Gelişmiş Seçenekler deyin. Önce Onar, sorun çözülmezse Sıfırla butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor. Toby Fox dedi: Başka bir kabloyla denediniz mi? Uygulamayı da kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... 1 tane normal kablo 1 tanede iki tarafı USB olan kablo ile denedim.
yusufumm07 dedi: Uygulamanın kendisi bazen takılı kalabiliyor. Windows Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmına gidin. Xbox Donatıları (Xbox Accessories) uygulamasını bulun. Üç noktaya tıklayıp Gelişmiş Seçenekler deyin. Önce Onar, sorun çözülmezse Sıfırla butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor. Toby Fox dedi: Başka bir kabloyla denediniz mi? Uygulamayı da kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... 1 tane normal kablo 1 tanede iki tarafı USB olan kablo ile denedim.
D Dermandede Gelişen Katılım 18 Nisan 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 2 18 Nisan 2026 #5 Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım çözebildiniz mi?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 17 Mayıs 2026 #6 Dermandede dedi: Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözemedim ama cihaz BT ile güncelleme olmadanda çalışıyor. Sadece tanıtmam gerekiyormuş.
Dermandede dedi: Merhaba aynı sorunu yaşamaktayım çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözemedim ama cihaz BT ile güncelleme olmadanda çalışıyor. Sadece tanıtmam gerekiyormuş.