Xbox One S vs PC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Half life oyuncusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
  • Etiketler Etiketler
    xbox
Uğraşmak istemiyorum sıkıldım PC yoruyor bir yerden sonra.

Konsoldan sonra 2-3 ay içinde yine o civarda bir PC toplayabilirim gibime geliyor.
Xbox One eski seri, sizi daha çok uğraştıracak. Series S alabilirseniz dediğiniz gibi our ancak One almanın hiçbir manası yok. PS4 bakabilirsiniz belki, ama onda da Game Pass yok tabi.

Xbox One eski seri, sizi daha çok uğraştıracak. Series S alabilirseniz dediğiniz gibi our ancak One almanın hiçbir manası yok. PS4 bakabilirsiniz belki ama onda da Game Pass yok tabii.

Hocam biraz pozitif düşünmek lazım Xbox One ilk seri eski ama Xbox'da Game Pass mantığı olduğu için Game Pass gelen oyunlar oynanabiliyor.

Uğraşmak istemiyorum sıkıldım PC yoruyor bir yerden sonra.

Konsoldan sonra 2-3 ay içinde yine o civarda bir PC toplayabilirim gibime geliyor.

Biraz daha bekle diyeceğim. Yani tabii o ay içinde kur ve enflasyonu göz önünde bulundurursak... Ne desem olmaz maalesef.

Herkes bunun mantıksız bir karar olduğunu söylüyor. Siz hala ısrar ediyorsanız alabilirsiniz.
Ben yeniyim yani yıllar sonra ilk kez forumlara yazıyorum. Mantıksızlık sebebi nedir bir göz atıp, link ya da bilginiz var ise yazarsanız sevinirim. Merak ettim.

Herkes bunun mantıksız bir karar olduğunu söylüyor. Siz hala ısrar ediyorsanız alabilirsiniz.

Zamanın bir kere daha böyle bir şey sorduğumda yine aynı cevabı aldım PS4 alıp kırsam oyun atacak PC yok olacağından PS4 yönelemiyorum ilk amacım oydu fakat oyun atması sıkıntı.
Ondan Game Pass olduğu için uygun olarak One S veya One X bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC 6000'e gider gibi. Üstüne 1350 koysanız Series S alabiliyorsunuz. Dolaba ve sahibindene koyun. Adamlar ekran kartsız kasayı 7000e satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…