Xbox One S vs PS4

baysigma

Uzman
Yer
Grove Street
Selam arkadaşlar,

Xbox One S'ler 4000-5000 TL civarı satılıyor hem de 1TB. PS4 ise oturduğum şehirdi 7000-8000TL arası satılıyor sizce hangisini almalıyım sürekli oyun oynamayacağım ama heveslendim ikisinden birisini almak istiyorum.

Not: Bana PS5 veya Xbox Series S alın demeyin sadece bu modelleri arası kaldım. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci parti Sony oyunlarını oynamak istiyorsanız PS4 zaten tek alternatif olacaktır sizin için. Fakat daha çok üçüncü parti oyunlar oynuyor, Gamepass ile oyunlara daha ucuz yollu ulaşmak istiyorsanız Xbox tercihiniz olmalı. Cihazların kas gücü birbirine çok yakın fakat bir tık Playstation 4 daha güçlü kağıt üzerinde. Tabii konsolda PC gibi güç farkını hissetmezsiniz bile, akar oyunlar.

Daha önce konsol almamışsın diye düşünerek PS öneriyorum aboneliği alıp birçok oyunu oynarsın. Güncel oyunlar PS4'e daha fazla optimize ediliyor. Aboneliklerle sınırlanmamak için ucuz oyun fiyatlarından Xbox alabilirsin bence Xbox yerine PS daha iyi olur.

PS4 derim ben. Çok daha fazla ve güzel oyunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…