Ben
Yetkin
Gears Of War 4: 12,49 TL
Oynanış:
Mortal Kombat 11: Ultimate Edition: 79,80 TL
Oynanış:
Snowrunner: 150 TL
Oynanış:
Rage 2: 40 TL
Oynanış:
Mount & Blade Warband: 35,39 TL
Wolfenstein: Youngblood: 27,18 TL
Oynanış:
The Evil Within: 18,12 TL
Oynanış:
Wolfenstein II Deluxe Edition: 38,85 TL
Oynanış:
Dishonered 2: 30 TL
Oynanış:
Vampyr: 38 TL
Oynanış:
Quantum Break: 19,80 TL
Oynanış:
Prey: 30 TL
Oynanış:
Doom Eternal Deluxe Edition: 150 TL
Oynanış:
Gears of War 4 ürününü satın al | Xbox
Tarihin en çok beğenilen video oyunu serilerinden birinde yeni bir efsane başlıyor. Xbox Play Anywhere desteği vardır: Ek ücret ödemeden hem Xbox One'da hem de Windows 10 bilgisayarda oynanabilir.
www.xbox.com
Oynanış:
Mortal Kombat 11: Ultimate Edition: 79,80 TL
Mortal Kombat 11: Ultimate Edition ürününü satın al | Xbox
MK11, Kombat Paketi 1, Aftermath Genişlemesi ve Kombat Paketi 2'yi içerir. Onlar Kronika'nın zamanı geri almasını ve geçmişi sıfırlamasını engellemek için yarışırken, beğenilen ve zaman büken 2 Seferde Earthrealm'in koruyucularını kontrol edin. Rain, Mileena ve Rambo da dâhil olmak üzere 37...
www.xbox.com
Oynanış:
Snowrunner: 150 TL
SnowRunner (Windows 10) ürününü satın al | Xbox
Yeni nesil arazi deneyimine hazır ol! Güçlü araçları sür ve zorlu çevre koşullarının üstesinden gel; çamur, su baskınları, kar, buz tutmuş göller... • Son derece gelişmiş bir fizik motoruyla zorlayıcı çevresel koşullar • Açılmayı, yükseltilmeyi ve özelleştirilmeyi bekleyen 40 farklı araç •...
www.xbox.com
Oynanış:
Rage 2: 40 TL
RAGE 2 (PC) ürününü satın al | Xbox
Medeniyetten, kanundan ve düzenden yoksun bu distopyaya gözün kapalı dal. RAGE 2, istediğin yere gidebileceğin, etrafa gönlünce ateş açabileceğin ve istediğin şeyi patlatabileceğin bir yıkım şöleni. Bunun için de işinin ehli iki stüdyo bir araya geldi: açık dünya çılgınlığının üstadı Avalanche...
www.xbox.com
Oynanış:
Mount & Blade Warband: 35,39 TL
Mount & Blade: Warband PC ürününü satın al | Xbox
Ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!
www.xbox.com
Wolfenstein: Youngblood: 27,18 TL
Wolfenstein: Youngblood - PC ürününü satın al | Xbox
Wolfenstein: Youngblood ile ilk modern co-op Wolfenstein macerasına tanıklık edeceksin. BJ Blazkowicz'in ikiz kızlarından biri olarak bir arkadaşınla veya tek başına oyna. Yepyeni silahları, cihazları ve becerileri kullanarak Paris'i Nazilerin elinden kurtar.
www.xbox.com
Oynanış:
The Evil Within: 18,12 TL
The Evil Within (PC) ürününü satın al | Xbox
Bu paket, The Evil Within ile birlikte The Assignment, The Consequence ve The Executioner paketlerinden oluşan tüm Season Pass içeriğini kapsamaktadır.
www.xbox.com
Oynanış:
Wolfenstein II Deluxe Edition: 38,85 TL
Oynanış:
Dishonered 2: 30 TL
Dishonored 2 ürününü satın al | Xbox
Arkane Studios'un ödüllü hikayesinin sıradaki bölümü olan Dishonored 2'de doğa üstü bir suikastçı olarak rolünü tekrar üstleneceksin. Mistisizm ve sanayinin birleştiği bir dünyada kendi yolunu çiz. Karakterinin eşsiz güç, silah ve alet setini dilediğin şekilde birleştir.
www.xbox.com
Oynanış:
Vampyr: 38 TL
VAMPYR ürününü satın al | Xbox
LANET SEÇİM… 1918 Londra. Vampir'e dönen Dr. Jonathan Reid'sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısın. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendin. İçindeki canavara yenilecek misin? Londra'yı ya batıracak ya çıkaracaksın.
www.xbox.com
Oynanış:
Quantum Break: 19,80 TL
Quantum Break ürününü satın al | Xbox
From Remedy Entertainment, the masters of cinematic action games such as Max Payne and Alan Wake, comes Quantum Break, a time-amplified suspenseful blockbuster. The Quantum Break experience is part game, part live action show—where decisions in one dramatically affect the other.
www.xbox.com
Oynanış:
Prey: 30 TL
Prey ürününü satın al | Xbox
Prey'de, yapılmakta olan bir deneyin kobayısın, fakat deney kontrolden çıkıyor, işler korkunç bir hal alıyor. Düşman yabancıların saldırısı altında hayatta kalabilmen zekana, silahlarına ve yeni edindiğin yeteneklere bağlı.
www.xbox.com
Oynanış:
Doom Eternal Deluxe Edition: 150 TL
DOOM Eternal Deluxe Edition (PC) ürününü satın al | Xbox
Cehennem orduları dünyayı istila etti. Bu müthiş, tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çık ve insanlığı kurtar. Tek korktukları şey… sensin. Deluxe Edition'a şunlar dahil: ● Birinci Yıl Bileti: İki destansı hikâye genişletmesine erişim. DOOM evreninin hiç görülmemiş...
www.xbox.com
Oynanış:
Son düzenleme: