Xbox Series S alınır mı?

Bende Series S var oyuna ayıracak bütçeniz varsa PS5 Slim daha mantıklı olabilir.

Bende Series S var oyuna ayıracak bütçeniz varsa PS5 Slim daha mantıklı olabilir.

Hocam PlayStation oyunları çok pahalı ya zaten artık eskisi kadar da oynayamıyorum sınav dönemine gireceğim sadece arada zaman geçirmek için oynayacağım.

Hocam PlayStation oyunları çok pahalı ya zaten artık eskisi kadar da oynayamıyorum sınav dönemine gireceğim sadece arada zaman geçirmek için oynayacağım.

Xbox iş görür hocam o halde bende PS oyunları pahalı diye Xbox almıştım iyi cihaz şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba 8 yıllık PS4 maceramdan sonra bozulması sonucu Xbox tarafına geçtim. Şu anda ikinci el almayı düşünüyorum sadece UFC 5 için başka aklımda oyun yok. Sizce alınır mı?

Alınır. 1080p de cihaz güzel görüntü veriyor, daha yüksek bir monitöre ya da TV'ye bağlarsanız görüntü bozuk gelebilir. Bu arada konsollar içindeki en f/p cihazdır hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…