Xbox Series S halen bir emülasyon canavarı!

Yonga

Üstün
Makaleler
7
Modern Vintage Gamer'ın bu yeni videosu XBOX Series S'in halen bir emülasyon canavarı olduğunu anlatıyor. UWP uygulamalara izin veren Microsoft sizce bizim gibi retro severleri sevindirdi mi yoksa kendi ayağına falan mı sıktı? :) Ben bir oyuncu ve retro aşığı olarak böyle şeyleri görmeyi çok seviyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha da ilginci şu UWP uygulama sitesi. PS2 emülasyonundan tutun UWP Discord istemcisine kadar var!

Modern Vintage Gamer'ın bu yeni videosu XBOX Series S'in halen bir emülasyon canavarı olduğunu anlatıyor. UWP uygulamalara izin veren Microsoft sizce bizim gibi retro severleri sevindirdi mi yoksa kendi ayağına falan mı sıktı? :) Ben bir oyuncu ve retro aşığı olarak böyle şeyleri görmeyi çok seviyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha da ilginci şu UWP uygulama sitesi. PS2 emülasyonundan tutun UWP Discord istemcisine kadar var!

Geliştirici şeyini alırsan zaten Retroarch vb emulatörleri yüklersin. Müsait bir zamanımda bunun rehberini yapmayı düşünüyorum.

Geliştirici şeyini alırsan zaten Retroarch vb emulatörleri yüklersin. Müsait bir zamanımda bunun rehberini yapmayı düşünüyorum.
MVG'nin videoları da bunu anlatıyor zaten ama sen istersen İngilizce bilmeyen arkadaşlar için bir rehber de hazırlayabilirsin göz çıkarmaz.

Emülasyon işi harika bir şey. Telefonumda snes ya da bilgisayarımda Switch oyunlarını oynayınca daha da fazla farkına vardım diyebilirim.

PS Vita mesela oldukça iyiydi bu konuda. 5. jenerasyon öncesi çoğu konsolun oyunlarını emulator ile oynatabiliyordu. Arkadaşımda var hala, Jailbreak ile oldukça güzel.

Wii'u da oldukça iyiydi. Hala düşününce, Switch oyunları hariç tüm Nintendo konsollarının oyunlarını emulatorlerle oynatabiliyor. Keşke biraz daha popüler olsaydı ama yine de güzel bu özelliği.

Series S'te de emülasyon desteğinin olması harika. Yanlış hatırlamıyorsam 2015'ten itibaren Xbox One'da, sonradan da Series'te, sundukları geriye uyumluluk desteği de oldukça güzel. PS3'UMD'e yarıda kalan, ve içimde kalan Red Dead Redemption'u Xbox One'da oynamamı sağlamıştı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt