Xbox Series S vs One S + PS4

Sakurai

Çalışkan
Bugüne kadar hiçbir oyun sektöründeki neredeyse hiçbir oyunu oynamadım. Hangisini alırsam alayım 1 sene oynayacağım. Sonrasında ise YKS çalışacağım için oynamam büyük ihtimal. Sizce ne yapmalıyım? PS4 + Xbox One S alırsam PS4'ü crackletip oynarım diye düşünüyorum. One S'i de Game Pass alıp online oynamak için kullanırım. Series S alırsam ise direkt Game Pass alıp oynarım. Sizce ne yapmalıyım?

Series S bana daha mantıklı geldi açıkcası.

Cevabınız için teşekkürler ama arada arkadaşlarımla oynarım diye düşündüğüm için el konsollarını düşünmüyorum.

Xbox Series S derim. Farklı bir deneyim istersen LCD Steam Deck alabilirsin ayrıca.

@Simon, Hocam One S çok mu kötü? One S + PS4 alıp hem XBOX hem de Playstation özel oyunlarını oynamak daha mantıklı gibi geldi bana da.
Ben şu an sadece GTA 6'yı düşünüyorum. Series S'i o yüzden önerdim. PS4 kütüphanesi çok iyi fakat ömürleri doldu sayılır. Series S'in gideri daha var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce nerdeyse hiç oyun oynamadım denilebilir. Tlou,Gow gibi seriler mutlaka oynanmalı tarzı şeyler gördüm.Yani Xbox alırsam oynayamam.Gerçekten bu kadar önemliler mı?
@Simon, Hocam One S çok mu kötü? One S + PS4 alıp hem XBOX hem de Playstation özel oyunlarını oynamak daha mantıklı gibi geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…