Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Mayıs 2025 #21 Sakurai dedi: Zaten param güvende ile alacağım için bir sorun olmaz herhalde ama yine de dikkat edeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Satış yapmamış kişilerden alışveriş yapmanızı önermem. Daha önce çok başım ağrıdı iadeyle uğraşmaktan.
Sakurai dedi: Zaten param güvende ile alacağım için bir sorun olmaz herhalde ama yine de dikkat edeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Satış yapmamış kişilerden alışveriş yapmanızı önermem. Daha önce çok başım ağrıdı iadeyle uğraşmaktan.
KS KS Sakurai Çalışkan Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 26 1 Mayıs 2025 #22 Simon dedi: Satış yapmamış kişilerden alışveriş yapmanızı önermem. Daha önce çok başım ağrıdı iadeyle uğraşmaktan. Genişletmek için tıkla... Ona da bakacağım. Yardımlarınız için sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Simon dedi: Satış yapmamış kişilerden alışveriş yapmanızı önermem. Daha önce çok başım ağrıdı iadeyle uğraşmaktan. Genişletmek için tıkla... Ona da bakacağım. Yardımlarınız için sağ olun.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 2 Mayıs 2025 #23 Sakurai dedi: Ben daha önce neredeyse hiç oyun oynamadım denilebilir. TLOU, GoW gibi seriler mutlaka oynanmalı tarzı şeyler gördüm. Yani Xbox alırsam oynayamam. Gerçekten bu kadar önemliler mı? Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynanmalı çok abartılı bir söylem. Oyunları biraz izle sonra kararını ver. Game Pass güncel oyunlarla tatmin eder.
Sakurai dedi: Ben daha önce neredeyse hiç oyun oynamadım denilebilir. TLOU, GoW gibi seriler mutlaka oynanmalı tarzı şeyler gördüm. Yani Xbox alırsam oynayamam. Gerçekten bu kadar önemliler mı? Genişletmek için tıkla... Mutlaka oynanmalı çok abartılı bir söylem. Oyunları biraz izle sonra kararını ver. Game Pass güncel oyunlarla tatmin eder.