Xbox Series X Controller vs 8BitDo Controller

Merhaba, bu 2'sinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım 2'si de aynı fiyat yaklaşık.

1. sorum Xbox Series X controllerda yarış oyunları için aşamalı gaz var mı? Yani ne kadar basarsan o kadar mı gidiyor?

2. sorum Xbox Series X controllerda DualShock 5'te olduğu gibi silah kullanırken silaha göre ne kadar basacağını ayarlama veya geri tepme özelliği var mı?

3. sorum daha önce sadece PS controlcüsü kullanmış biri rahat bir şekilde kullanır mı?

8BitDo olan daha iyi ama eğer bütçen varsa 2 tane daha iyi gamepad önerebilirim 2500TL bandında.

Bu ikisi daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yerinde olsam Series X alırdım çünkü genel olarak her PC oyunun ve her launcherın gördüğü bir kol varsa o da Xbox koludur. Sırf bu optimize çalışmasından dolayı ben de yakın zamanda almayı planlıyorum.

Ben yerinizde olsam kesinlikle DualSense 5 alırdım. PC’de Steam’deki DSX uygulamasıyla neredeyse tüm özellikleri aktif oluyor DualSense 5’in. Xbox Series 9 controller teknoloji anlamında ciddi anlamda geride. Tek sorun DualSense kullanırsanız çoğu oyunda yine de Xbox tuşlarını göreceksiniz (Bu herhangi bir sorun gerçekleştirmiyor. Tuş yerleri aynı.)

Kusura bakmayın, kafa gitmiş 8BitDo’yu ben DualSense 5 olarak gördüm. 8BitDo markası bütçesine göre çok F/P.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…