Xbox Series X kulaklık önerisi

Bütçe
4000

Quastyren

Uzman
Xbox Series X aldım pazartesi günü. Ona uyumlu oyuncu kulaklığı F/P öneriniz var mı?
Oynadığım oyunlar.
Call of Duty.
Razer, Logitech, SteelSeries olabilir.
İstediğim özellikler.
7.1
İyi ses.
Kablolu mu daha iyi Wireless mı acaba?

Hocam illaki kablosuz olmasına gerek yok. Xbox gamepad üstünde 3, 5mm giriş bulunuyor. Gecikmesi de yok denecek kadar az. Senua oynarken aoundcore Q30u taktım oraya Dolby açtım ve muazzam bir şekilde oynadım. Tavsiye ederim hani iyi bir kablolu kulaklığınız varsa takın oynayın.

FPS oyunları öyle oynayamam.

İlla Razer isteniyorsa Barracuda X (2022) alınabilir. HS75 ten yaklaşık 120 gram hafif. Daha önce kullandım, rahat bir kulaklıktı. Ama mikrofon ve ses kalitesini hiç ama hiç beğenmemiştim.Ek olarak EQ ayar vb yapmak için Razer'in paralı bir uygulamasını kullanmamız gerekiyordu. Şu an durum nasıl bilmiyorum. Rahatlığına diyecek bir şeyim yok.

Corsair kulaklıkları hiç kullanmadım, bundan dolayı bir şey demem doğru olmaz.
HB'de 3200₺ bandında bulabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/corsair...uncu-kulakligi-ca-9011222-eu-pm-HBC00005VQZW5

Unutmadan Barracuda alacaksanız 2021 versiyonunu kesinlikle almayın.

Uzaydan gelen edit: Sanırsam Barracuda X sadece kontrolcünün jak girişiyle kullanılabiliyor. XBox ile tam uyumluluk yok. Fakat Razer Kaira X xbox'la uyumlu.

Razer Kaira X ile HS75 arasında kalsaydım sabaha kadar HS75 tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…