Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Smmmhunter
Üstün
Wireless alın.
www.tebilon.com
CORSAIR HS75 XB Kablosuz Xbox Uyumlu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR HS75 XB Kablosuz Xbox Uyumlu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Wireless alın.
![]()
CORSAIR HS75 XB Kablosuz Xbox Uyumlu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR HS75 XB Kablosuz Xbox Uyumlu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Başka önerdiğiniz var mı Razer SteelSeries filan.
Smmmhunter
Üstün
Razer'da yok. SS'te de iyi ürünler 5,5K'dan başlıyor.
Razer'da yok. SS'te de iyi ürünler 5, 5K'den başlıyor.
Logitech Xbox Series X uyumlu kulaklık var mı?
mete01 65
Üstün
Hocam illaki kablosuz olmasına gerek yok. Xbox gamepad üstünde 3, 5mm giriş bulunuyor. Gecikmesi de yok denecek kadar az. Senua oynarken aoundcore Q30u taktım oraya Dolby açtım ve muazzam bir şekilde oynadım. Tavsiye ederim hani iyi bir kablolu kulaklığınız varsa takın oynayın.
Hocam illaki kablosuz olmasına gerek yok. Xbox gamepad üstünde 3, 5mm giriş bulunuyor. Gecikmesi de yok denecek kadar az. Senua oynarken aoundcore Q30u taktım oraya Dolby açtım ve muazzam bir şekilde oynadım. Tavsiye ederim hani iyi bir kablolu kulaklığınız varsa takın oynayın.
FPS oyunları öyle oynayamam.
Razer RZ04-03240600-R3M1 BlackShark V2 X Green - PttAVM.com - 2024
Razer RZ04-03240600-R3M1 BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklık ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2024
except
Uzman
- Makaleler
- 1
İlla Razer isteniyorsa Barracuda X (2022) alınabilir. HS75 ten yaklaşık 120 gram hafif. Daha önce kullandım, rahat bir kulaklıktı. Ama mikrofon ve ses kalitesini hiç ama hiç beğenmemiştim.Ek olarak EQ ayar vb yapmak için Razer'in paralı bir uygulamasını kullanmamız gerekiyordu. Şu an durum nasıl bilmiyorum. Rahatlığına diyecek bir şeyim yok.
Corsair kulaklıkları hiç kullanmadım, bundan dolayı bir şey demem doğru olmaz.
HB'de 3200₺ bandında bulabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/corsair...uncu-kulakligi-ca-9011222-eu-pm-HBC00005VQZW5
Unutmadan Barracuda alacaksanız 2021 versiyonunu kesinlikle almayın.
Uzaydan gelen edit: Sanırsam Barracuda X sadece kontrolcünün jak girişiyle kullanılabiliyor. XBox ile tam uyumluluk yok. Fakat Razer Kaira X xbox'la uyumlu.
Razer Kaira X ile HS75 arasında kalsaydım sabaha kadar HS75 tercih ederdim.
Corsair kulaklıkları hiç kullanmadım, bundan dolayı bir şey demem doğru olmaz.
HB'de 3200₺ bandında bulabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/corsair...uncu-kulakligi-ca-9011222-eu-pm-HBC00005VQZW5
Unutmadan Barracuda alacaksanız 2021 versiyonunu kesinlikle almayın.
Uzaydan gelen edit: Sanırsam Barracuda X sadece kontrolcünün jak girişiyle kullanılabiliyor. XBox ile tam uyumluluk yok. Fakat Razer Kaira X xbox'la uyumlu.
Razer Kaira X ile HS75 arasında kalsaydım sabaha kadar HS75 tercih ederdim.
Son düzenleyen: Moderatör: