Xbox stokları yenilenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadece_Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 75
  • Etiketler Etiketler
    xbox

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Bu son PS Plus zamları ve lisans iptalinden sonra PS5'i satıp Xbox Series X'e geçmek istiyorum fakat piyasada ürün yok, olanlar da 40K gibi abartılı fiyatlara satılıyor. Ne zaman ucuzlamaya başlar ve stok durumu düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans iptali yok içiniz rahat olsun satmayın bence.

Lisans iptali dediğiniz olayı yanlış anlamış olabilirsiniz. Sistemi suistimal eden kişiler dışında kimsenin mağduriyet yaşayacağı bir durum yok. Xbox'u da sıfır olarak ucuza bulabileceğinizi düşünmüyorum illa geçiş yapacaksanız da 2. el tek şansınız.

Hocam lisans iptali için içimi rahatlattınız teşekkürler satmayacağım ama şey var Xbox'ta 900TL olan oyun PS5'te 3. 000 TL fakat buna rağmen tutmayı ve indirim kovalamayı düşünüyorum.

Hocam lisans iptali için içimi rahatlattınız teşekkürler satmayacağım ama şey var Xbox'ta 900TL olan oyun PS5'te 3. 000 TL fakat buna rağmen tutmayı ve indirim kovalamayı düşünüyorum.

Her oyun için geçerli değil o. Sallıyorum yeni oyunlarda fark yok. Tabi exclusive oyunları oynadıysanız geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…