ByGhost Uzman Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 177 Beğeniler 51 9 Ocak 2025 #1 Xbox bilgisayar uygulamasına girerken siyah ekranda kalıyor. Xbox başlatılıyor gibi bir şeyler diyor. Ama açılmıyor. Sildim, yükledim, yine aynı.
Xbox bilgisayar uygulamasına girerken siyah ekranda kalıyor. Xbox başlatılıyor gibi bir şeyler diyor. Ama açılmıyor. Sildim, yükledim, yine aynı.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 9 Ocak 2025 #2 Hizmetleri sıfırlamayı öneriyorlar bunun için de mağaza uygulamasından önce onarmayı sonra sıfırlamayı deneyebilirsin. Ayrıca mağazası tamamen sıfırlamayı da deneyebilirsin. Web'den indirmek için: Xbox App on Windows PC | Xbox Farklı bir öneri: Powershell yardımıyla Artı 0 Eksi
Hizmetleri sıfırlamayı öneriyorlar bunun için de mağaza uygulamasından önce onarmayı sonra sıfırlamayı deneyebilirsin. Ayrıca mağazası tamamen sıfırlamayı da deneyebilirsin. Web'den indirmek için: Xbox App on Windows PC | Xbox Farklı bir öneri: Powershell yardımıyla