Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.699 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Şubat 2026 #1 Ultimate aboneliğim bitti, para olunca tekrar alacağım ancak şu an oyunlarıma devam edebilmek için devam etmem lazım. Ne gibi farklar var? Mevcut olarak Resident Evil 2, Microsoft Flight Simulator, Minecraft ve aklıma gelmeyen oldukça fazla oyunu genelde oynuyorum.
Ultimate aboneliğim bitti, para olunca tekrar alacağım ancak şu an oyunlarıma devam edebilmek için devam etmem lazım. Ne gibi farklar var? Mevcut olarak Resident Evil 2, Microsoft Flight Simulator, Minecraft ve aklıma gelmeyen oldukça fazla oyunu genelde oynuyorum.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Beğeniler 878 21 Şubat 2026 #2 Kütüphane olarak bir fark yok diye biliyorum. Ultimate üyeliği konsolda da oynayabiliyorsun, PC üyeliğini sadece bilgisayarda.
Kütüphane olarak bir fark yok diye biliyorum. Ultimate üyeliği konsolda da oynayabiliyorsun, PC üyeliğini sadece bilgisayarda.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.699 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Şubat 2026 #3 Veira dedi: Kütüphane olarak bir fark yok diye biliyorum. Ultimate üyeliği konsolda da oynayabiliyorsun, PC üyeliğini sadece bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise çok iyi, benim bildiğim ilk gün çıkan oyunlar oynamıyor bir de Ubisoft classics oyunları falan olmuyor diye biliyordum.
Veira dedi: Kütüphane olarak bir fark yok diye biliyorum. Ultimate üyeliği konsolda da oynayabiliyorsun, PC üyeliğini sadece bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise çok iyi, benim bildiğim ilk gün çıkan oyunlar oynamıyor bir de Ubisoft classics oyunları falan olmuyor diye biliyordum.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Beğeniler 878 21 Şubat 2026 #4 Ethem Efe dedi: Eğer öyle ise çok iyi, benim bildiğim ilk gün çıkan oyunlar oynamıyor bir de Ubisoft classics oyunları falan olmuyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... PC aboneleri çıktığı gün oynayabiliyor. Ubisoft oyunları da var. Buradan inceleyebilirsin PC Game Pass kütüphanesini. Xbox Game Pass oyunlarının yer aldığı eksiksiz kütüphaneye göz atın Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
Ethem Efe dedi: Eğer öyle ise çok iyi, benim bildiğim ilk gün çıkan oyunlar oynamıyor bir de Ubisoft classics oyunları falan olmuyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... PC aboneleri çıktığı gün oynayabiliyor. Ubisoft oyunları da var. Buradan inceleyebilirsin PC Game Pass kütüphanesini. Xbox Game Pass oyunlarının yer aldığı eksiksiz kütüphaneye göz atın Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.699 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Şubat 2026 #5 Veira dedi: PC aboneleri çıktığı gün oynayabiliyor. Eki Görüntüle 228638 Ubisoft oyunları da var. Buradan inceleyebilirsin PC Game Pass kütüphanesini. Xbox Game Pass oyunlarının yer aldığı eksiksiz kütüphaneye göz atın Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Sanki oyun farkı var gibi?
Veira dedi: PC aboneleri çıktığı gün oynayabiliyor. Eki Görüntüle 228638 Ubisoft oyunları da var. Buradan inceleyebilirsin PC Game Pass kütüphanesini. Xbox Game Pass oyunlarının yer aldığı eksiksiz kütüphaneye göz atın Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Sanki oyun farkı var gibi?
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.699 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Şubat 2026 #6 Ethem Efe dedi: Sanki oyun farkı var gibi?Eki Görüntüle 228639 Genişletmek için tıkla...
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Beğeniler 878 21 Şubat 2026 #7 @Ethem Efe, Konsol desteği olup PC'de desteği olmayan bazı oyunlar olabilir. Pek hakim değilim. PC için alıyorsanız Ultimate gereksiz bence. PC versiyonun kütüphanesi gayet zengin.
@Ethem Efe, Konsol desteği olup PC'de desteği olmayan bazı oyunlar olabilir. Pek hakim değilim. PC için alıyorsanız Ultimate gereksiz bence. PC versiyonun kütüphanesi gayet zengin.