Çözüm Recep Baltaş 12 Şubat 2024 Maalesef bu konuda net bir bilgi yok lakin son ana sürümün üzerinden 3 seneden fazla geçti ve ekip halen daha çalıştıklarını söylediler. Önce Beta, sonra da RC sürümlerin çıkacağını hesaba katarsak 2. çeyrekte nihai sürüme ulaşmış oluruz diye düşünüyorum.
Maalesef bu konuda net bir bilgi yok lakin son ana sürümün üzerinden 3 seneden fazla geçti ve ekip halen daha çalıştıklarını söylediler. Önce Beta, sonra da RC sürümlerin çıkacağını hesaba katarsak 2. çeyrekte nihai sürüme ulaşmış oluruz diye düşünüyorum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 12 Şubat 2024 #2 Maalesef bu konuda net bir bilgi yok lakin son ana sürümün üzerinden 3 seneden fazla geçti ve ekip halen daha çalıştıklarını söylediler. Önce Beta, sonra da RC sürümlerin çıkacağını hesaba katarsak 2. çeyrekte nihai sürüme ulaşmış oluruz diye düşünüyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Maalesef bu konuda net bir bilgi yok lakin son ana sürümün üzerinden 3 seneden fazla geçti ve ekip halen daha çalıştıklarını söylediler. Önce Beta, sonra da RC sürümlerin çıkacağını hesaba katarsak 2. çeyrekte nihai sürüme ulaşmış oluruz diye düşünüyorum.