Sitenizde aşağıdaki resimdeki gibi "onaylanmamış konu" olayını nasıl yapıyorsunuz? Widget mi, eklenti mi? Techolay'ın tasarım işine kim bakıyor bilmiyorum ama tahminim @Recep Baltaş
View unapproved Threads / posts yetkisi. Moderatör başlığı altında da olabilir. Kullanıcı grupları sekmesinden bakacaksın. Demodan bakındım muhtemelen moderatörlerde açık normal kullanıcılarda kapalı olacak bu yetki.
Bu arada "onaylanmamış konular" olarak yazması bir hata bence.
"Onay bekleyen konular" yazması gerekiyor mantıken.
İncelenip de yayınlanması uygunsuz görülen konulara denir "onaylanmamış konular" diye.
Bahsettiğiniz kısım yetkisi olan kişilerin onay bekleyen konuları görebilmesini, ek yetkisi varsa düzenleyip onaylayabilmesini sağlar. Konu sahibinin bahsettiği işlevi eklenti sağlıyor.
Bahsettiğiniz kısım yetkisi olan kişilerin onay bekleyen konuları görebilmesini, ek yetkisi varsa düzenleyip onaylayabilmesini sağlar. Konu sahibinin bahsettiği işlevi eklenti sağlıyor.
Ben konuyu yanlış anlamışım. Bahsettiğin ayarın eklentisi bu sanırsam. Özelleştirilme ayarı da var forumdan foruma o yüzden birden fazla eklenti de var aslında.
Requirements: XenForo 2.2.0+ Description: Allows to see own unapproved threads regardless of session value (which is limited to 1 hour by default) Commissioned by @ENF
Herkese açık bir markette satılık olmasa da eklentimizi satın almak isterseniz bilet sistemi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 2.3'e uyumlu hâliyle satılıktadır ve daha önce satışı gerçekleşmiştir.