XenForo'da onaylanmamış konu özelliği nasıl ekleniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yunus76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
  • Etiketler Etiketler
    konu xenforo

Yunus76

Uzman
Sitenizde aşağıdaki resimdeki gibi "onaylanmamış konu" olayını nasıl yapıyorsunuz? Widget mi, eklenti mi? Techolay'ın tasarım işine kim bakıyor bilmiyorum ama tahminim @Recep Baltaş

Eklenti değil. Yetki üzerinden hallediliyor. Kullanıcı yetkilerine ve moderatör yetkilerine göre değişiyor ve bu da admin panelinden yapılıyor.

Artı -2 Eksi
View unapproved Threads / posts yetkisi. Moderatör başlığı altında da olabilir. Kullanıcı grupları sekmesinden bakacaksın. Demodan bakındım muhtemelen moderatörlerde açık normal kullanıcılarda kapalı olacak bu yetki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-10 002647.webp
    11 KB · Görüntüleme: 100
Artı -2 Eksi
Bu arada "onaylanmamış konular" olarak yazması bir hata bence.
"Onay bekleyen konular" yazması gerekiyor mantıken.
İncelenip de yayınlanması uygunsuz görülen konulara denir "onaylanmamış konular" diye.

Eklenti değil. Yetki üzerinden hallediliyor. Kullanıcı yetkilerine ve moderatör yetkilerine göre değişiyor ve bu da admin panelinden yapılıyor.
Bahsettiğiniz kısım yetkisi olan kişilerin onay bekleyen konuları görebilmesini, ek yetkisi varsa düzenleyip onaylayabilmesini sağlar. Konu sahibinin bahsettiği işlevi eklenti sağlıyor.

Bahsettiğiniz kısım yetkisi olan kişilerin onay bekleyen konuları görebilmesini, ek yetkisi varsa düzenleyip onaylayabilmesini sağlar. Konu sahibinin bahsettiği işlevi eklenti sağlıyor.
Hangi eklenti olduğunu biliyor musun?

Ben konuyu yanlış anlamışım. Bahsettiğin ayarın eklentisi bu sanırsam. Özelleştirilme ayarı da var forumdan foruma o yüzden birden fazla eklenti de var aslında.

Herkese açık bir markette satılık olmasa da eklentimizi satın almak isterseniz bilet sistemi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 2.3'e uyumlu hâliyle satılıktadır ve daha önce satışı gerçekleşmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…