Helox 48 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.429 Yer Tensura 22 Mayıs 2026 #1 RX 570'i yeni aldım, taktım ve siyah ekran geliyor. PSU DeepCool PK550D +80 Bronze, anakart ise DH55TC. HDMI'ı doğru taktık, güç kablosu tam oturdu ama siyah ekran veriyor.
RX 570'i yeni aldım, taktım ve siyah ekran geliyor. PSU DeepCool PK550D +80 Bronze, anakart ise DH55TC. HDMI'ı doğru taktık, güç kablosu tam oturdu ama siyah ekran veriyor.
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.385 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.007 Yer Çorum 22 Mayıs 2026 #2 İkinci el mi aldınız, alırken test ettiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Helox 48 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.429 Yer Tensura 22 Mayıs 2026 #3 Caner Uncu dedi: İkinci el mi aldınız, alırken test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... İkinci el. Param güvende ile başka şehirden aldım. Sahibi çalıştığını söyledi. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: İkinci el mi aldınız, alırken test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... İkinci el. Param güvende ile başka şehirden aldım. Sahibi çalıştığını söyledi.
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.385 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.007 Yer Çorum 22 Mayıs 2026 #4 Helox dedi: İkinci el. Param güvende ile başka şehirden aldım. Sahibi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Yani farklı bir ekran kartı taktığında sorunsuz çalışıyorsa problem ekran kartında gibi. Test etme imkanın varsa farklı sistemde de et, netleşir. PSU sorunu desem, elindeki PSU gayet yeterli ve kaliteli. RX 500 serisinde sık rastlanan bir sorun zaten ama yine de emin olalım tabii. Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor, yoksa anakart logosu vs. görüyor musun? Artı 0 Eksi
Helox dedi: İkinci el. Param güvende ile başka şehirden aldım. Sahibi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Yani farklı bir ekran kartı taktığında sorunsuz çalışıyorsa problem ekran kartında gibi. Test etme imkanın varsa farklı sistemde de et, netleşir. PSU sorunu desem, elindeki PSU gayet yeterli ve kaliteli. RX 500 serisinde sık rastlanan bir sorun zaten ama yine de emin olalım tabii. Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor, yoksa anakart logosu vs. görüyor musun?
KS KS Helox 48 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.429 Yer Tensura 22 Mayıs 2026 #5 Caner Uncu dedi: Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor, yoksa anakart logosu vs. görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor, yoksa anakart logosu vs. görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç görüntü gelmiyor.
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.385 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.007 Yer Çorum 22 Mayıs 2026 #6 Helox dedi: Hiç görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, dediğim gibi ekran kartı sorunu gibi geldi bana. PG ile almışsınız, süresi bitmeden test edip kesinleştirin, daha sonra iade. Artı 0 Eksi
Helox dedi: Hiç görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, dediğim gibi ekran kartı sorunu gibi geldi bana. PG ile almışsınız, süresi bitmeden test edip kesinleştirin, daha sonra iade.
KS KS Helox 48 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.429 Yer Tensura 22 Mayıs 2026 #7 Caner Uncu dedi: Anladım, dediğim gibi ekran kartı sorunu gibi geldi bana. Pg ile almışsınız, süresi bitmeden test edip kesinleştirin, daha sonra iade. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile konuştum. Ne yapmış anlamadım ama sadece DP ile çalıştığını söylüyor. Farm sisteminde mi ne kullanılıyormuş. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Anladım, dediğim gibi ekran kartı sorunu gibi geldi bana. Pg ile almışsınız, süresi bitmeden test edip kesinleştirin, daha sonra iade. Genişletmek için tıkla... Satıcı ile konuştum. Ne yapmış anlamadım ama sadece DP ile çalıştığını söylüyor. Farm sisteminde mi ne kullanılıyormuş.
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.385 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.007 Yer Çorum 22 Mayıs 2026 #8 Helox dedi: Satıcı ile konuştum. Ne yapmış anlamadım ama sadece DP ile çalıştığını söylüyor. Farm sisteminde mi ne kullanılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Bunu alırken belirtmediyse adamın suçu. Ben olsam iade ederim Artı 0 Eksi
Helox dedi: Satıcı ile konuştum. Ne yapmış anlamadım ama sadece DP ile çalıştığını söylüyor. Farm sisteminde mi ne kullanılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Bunu alırken belirtmediyse adamın suçu. Ben olsam iade ederim
KS KS Helox 48 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.429 Yer Tensura 22 Mayıs 2026 #9 Caner Uncu dedi: Bunu alırken belirtmediyse adamın suçu. Ben olsam iade ederim Genişletmek için tıkla... Ben düzeltemez miyim bunu? Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Bunu alırken belirtmediyse adamın suçu. Ben olsam iade ederim Genişletmek için tıkla... Ben düzeltemez miyim bunu?
Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.385 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.007 Yer Çorum 22 Mayıs 2026 #10 Helox dedi: Ben düzeltemez miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Eğer giriş bozuksa evde düzeltilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Helox dedi: Ben düzeltemez miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Eğer giriş bozuksa evde düzeltilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.