• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Xiaomi 13T Pro sallayınca çok fazla ses çıkıyor, bir sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    pro ses xiaomi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

199

Bilgin
Makaleler
10
Cihaz
Xiaomi 13T Pro.
Daha bugün oluşmaya başladı ses. OIS'ten olduğunu zannetmiyorum. Tıkırtı sesi çok fazla geliyor. Kamera açınca gidiyor ses. Neden olmuş olabilir?

Çözüm
Hocam internetim şu an az olduğu için paylaşamıyorum. Eve geçince paylaşırım. Telefon sallayınca tıkırtı sesi geliyor o kadar. Kamerayı açınca ses gidiyor.
Yani anormal bir sey olmasina olanak dahi vermiyorum. O sesin kaynagi OIS motoru ve kamerayi acinca OIS calismaya basliyor, bu nedenle sag sola carpip ses cikartmiyor.
Youtube üzerinden video paylaşabilir misin?
Hocam internetim şu an az olduğu için paylaşamıyorum. Eve geçince paylaşırım. Telefon sallayınca tıkırtı sesi geliyor o kadar. Kamerayı açınca ses gidiyor.

Yani anormal bir sey olmasina olanak dahi vermiyorum. O sesin kaynagi OIS motoru ve kamerayi acinca OIS calismaya basliyor, bu nedenle sag sola carpip ses cikartmiyor.

İfadeler: 519
Çözüm
Tamamdır hocam teşekkürler. Bir de ben biraz salladım. Bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…