Xiaomi 14 Ultra 74.999 TL'den ön satışa çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Violett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    bin xiaomi
Özellikleri falan iyi. Kamerası muazzam. Ama yazılımı çöp.

Xiaomi'yi anlayamıyorum. Hadi düşük cihazlara reklam koy anlarım ama amiral gemisi cihazlara neden reklam koyuyorsun?

13T Pro'nun arayüzü full reklam mesela. Dosya yöneticisinde özellikle çok reklam çıkıyor.

Call of Duty gibi. Bir yere giriyorsun karşına pop-up çıkıyor, oyuna giriyorsun yine pop-up’lara maruz kalıyorsun. Bunda da benzer bir durum söz konusu. Çekilmez.

İfadeler: 199
Bu reklam olayını ben Huawei’nin müzik ve tema uygulamasında yaşadım. Böylesine büyük şirketler neden kendi uygulamasına reklam koyar ki? Play Store’da bağımsız geliştiricilerin yaptığı değişik uygulamalardan farkları kalmıyor ve etiklik gidiyor.

E yani. Ha vereceksen başka alternatifler var. Mesela 40.000’e Z Flip 5 alabilirsin. Ben kullanıyorum ara sıra, epey iyi bir telefon. Ya da onu geçtim, S24 Plus var.
Z Flip 5 sizce o fiyata değer mi, katlanabilen telefonlar alınır mı?

İfadeler: 442
Dediğim gibi, telefon kullanışlı. Katlanabilir olması da cabası. Kapak ekranını bayağı kullanışlı yapmışlar. Onun dışında performansı iyi. Bütçe varsa alınır.
Pil konusunda katlanabilen telefonlar nasıl?

O paraya Afrika, Afganistan ve Çin'den köle alsam üzerine para artar.
75 bin reklamlı arayüze çok.

Kamera tasarımı olarak Çinliler bitik zaten, alışık bir durum. 75K fiyat bence normal, ha ne olurdu belki 65K-70K olabilirdi. Yazılım olarak HyperOS toplama arayüz diyebiliriz, adamlar bilgisayar toplar gibi arayüz toplamışlar. Kilit ekranı, widgetlar, kontrol paneli iOS'dan geçirme. Çalıntı olmasını geçtim, reklam olması aşırı saçma. Xiaomi bu olaydan harika para falan kaldırmıyordur diye düşünüyorum, bari üst segmente koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…