Xiaomi 14 vs Mi 14T Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
  • Etiketler Etiketler
    pro xiaomi
Neden? ROM değişebiliyoruz.

Çin cihaz ve Bootloader kapalı ise o ROM'u kendi başına değiştiremezsin Bootloader açmak tam işkence. İleride sorun olursa mesela brick olursa kendi başına ROM atamazsın hatta ileride Xiaomi Çin cihazlara işlemleri kapatırsa hiçbir şey yapamazsın. Çin cihazlara Çin kyc ile açılmış mi hesabı ile EDL mod vasıtasıyla Çin ROM'u atman gerekiyor fakat şu anda bu seçenek kapalı kısaca 14T Pro al keyfine bak. 9300+ gayet yeterli ve hatta o kasada 8 gen 3'ten iyi ana kameraları aynı, zaten ikisinde de telefoto var yani Xiaomi 14 almanı gerektirecek durum yok.

Tamamdir hocam teşekkür ederim. 14T Pro'nun normalden ucuza gelmesinden dolayı onu almayı düşünüyordum zaten.

Güncelleme: İlan kalkmış..

Güncelleme: İlan kalkmış..

Neden? ROM değişebiliyoruz.

Hocam bütçe meselesi. Sanırsam Mi 14T Pro alacağım. Yaşadığım şehirde uygun fiyatlı bulamadım.

@409 hocam ilan bulabildiniz mi?

İzmir için baktım ancak herhangi bir sonuç bulamadım. Sorduğum kişiler stok kalmadı dedi. Gelirse önümüzde ki ay belki gelebilir. Telefoncuların yoğun olduğu bir yer varsa gidip sorabilirsin. Bazıları tarih veriyor.

Hocam 19 bine server kayıtlı cihaz buldum alınır mı? Bide 16 GB ram gözüküyor 512+16 16 GB versiyonu olan cihaz var mı?

Alınır. Eğer sözünü ettiğiniz model Xiaomi 14 ise, dediğiniz gibi 8, 12 ve 16 GB RAM seçenekleri mevcut. Depolama alanı ise 256 GB'tan 1 TB'a kadar mevcut. Alırken telefona device info hw yükle sonra hafıza sekmesine gir. Orada RAM diye sekme var. Sanallaştırma olmadan kaç GB RAM olduğu gözüküyor.

16/512 Xiaomi 14 genelde Çin modeli oluyor server kayıtlı olduğuna eminsen alabilirsin.

16/512 Xiaomi 14 genelde Çin modeli oluyor server kayıtlı olduğuna eminsen alabilirsin.
14T Pro hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…