Xiaomi 15 alınır mı?

6159

Uzman
Xiaomi 15 düşünüyorum. Ultra olan arka kamera dizilimi ve büyüklüğünü sevmiyorum. Var mı daha iyi bir fikri olan?

Xiaomi seviyorsanız alınabilecek en iyi telefonlardan, fakat Android tarafında S25 Plus, Honor Magic 7 Pro, vivo X200 gibi bence daha iyi alternatifleri de var.

Kompakt cihaz istiyorsanız alınabilecek en iyi opsiyon fakat yurt dışı olarak almanızı öneririm 30 civarına.

Xiaomi seviyorsanız alınabilecek en iyi telefonlardan, fakat Android tarafında S25 Plus, Honor magic 7 Pro, Vivo X200 gibi bence daha iyi alternatifleri de var.

Özellikle ekran özellikleri 68 milyar renk beni cezbediyor. Snapdragon Elite işlemci gibi tam donanıma sahip. Ama batarya ve RAM az gibi.

O fiyatlarda Samsung disina cikacak olsam alacagim tek cihaz Magic 7 Pro olurdu. Xiaomi hic guven vermiyor zaten ikinci elde fiyati bu kadar dusen bir cihazi da TR garantili almak bana cok mantikli gelmiyor.

Magic 7 Pro ve S25+ güzel alternatifler. Xiaomi 15 ise özellikle kompakt olması hoşunuza gidiyorsa alınır, ben alırım. Diğerlerini de alternatif sorduğunuz için yazdım.

Yazılımdan dolayı alınmaz, zaten böyle özenti bir marka baştan tercih edilmez.

Xiaomi 15 düşünüyorum. Ultra olan arka kamera dizilimi ve büyüklüğünü sevmiyorum. Var mı daha iyi bir fikri olan?
Alınır. Diğer seçenekler olarak S25+ yada Honor Magic 7 Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…