Xiaomi 15 telefonun şarjı çok hızlı bitiyor

PC Uzmanı

Becerikli
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Xiaomi 15 aldım ama şarjı çok hızlı bitiyor. 30 dakika içinde %10 şarj gidiyor, 60 Hz de kullanıyorum. Hızlı şarj özelliğini de kapattım standart modda oyun oynamıyorum ama neden bu kadar hızlı şarj gidiyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün 1 haftalık ise garantiye yollayın. İnternetten satın aldıysanız değişim yada iade talep edin. Neden uğraşıyorsunuz ki?

Ürün 1 haftalık ise garantiye yollayın. İnternetten satın aldıysanız değişim ya da iade talep edin. Neden uğraşıyorsunuz ki?

Acaba bozuk mu sizce? Xiaomi Mi Store'dan aldım forum İstanbul şubesinden keşke internetten alsaydım diyorum iade edebilirdim belki. Akşam şarja takmıştım %100 doldurup çıkardım şarjdan çıkardıktan sonra kendi kendine şarj gidiyor sabah kalkıp baktığımda yüzde 2 şarj gitmiş oluyor.

Acaba bozuk mu sizce? Xiaomi Mi Store'dan aldım forum İstanbul şubesinden keşke internetten alsaydım diyorum iade edebilirdim belki. Akşam şarja takmıştım %100 doldurup çıkardım şarjdan çıkardıktan sonra kendi kendine şarj gidiyor sabah kalkıp baktığımda yüzde 2 şarj gitmiş oluyor.
Bence pili bozuk. Sıfır aldıysanız 2 yıl garantisi vardır. Sorunun kullanıcı ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum.
Ekleme: Mesajı yanlış okumuşum. Sabah yüzde 2 şarj kalıyor sandım. Geceleyin şarjı bu seviyede azalması normal olabilir.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt