Xiaomi 15 vs Oneplus 15T

N3F3S 2

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar şu anda elimde kayıtsız Xiaomi 15 var ve telefondan memnun değilim açıkçası. Gerek bataryası gerekse ekran süresi olsun. Aklımda OnePlus 15T ile takas ve üstüne 4000₺ vermek var ama sizce mantıklı bir takas olur mu? (OnePlus da kayıtsız olacak ama 10-11 ay problem çıkarmayacak)

Eylül ayı yaklaşıyor ve Xiaomi zaten kapanacak. Kayıt ettirmek istesem 2500₺ ve ekstra IMEI'li bir telefon ile bana 3500₺ civarı bulacak. Sizce mantıklı olur mu?

Düzeltme: 15T değil global versiyon olan 15R.

Son düzenleme:
Onuplus geri çekiliyor. Herkesin sevdiği OxygenOS arayüzü yerini Oppo'nun ColorOS ine bırakacak. Ben olsam bütçemi biraz daha artırır yerine başka telefon bakardım.

Onuplus geri çekiliyor. Herkesin sevdiği OxygenOS arayüzü yerini Oppo'nun ColorOS ine bırakacak. Ben olsam bütçemi biraz daha artırır yerine başka telefon bakardım.
Evet hocam bunu ben de gördüm ama sizce parasıyla da olsa servis desteği falan alamaz mıyım Oneplus tarafında, OS benim için problem değil pek sorunsuz olduğu sürece ColorOS'de kullanırım.

Evet hocam bunu ben de gördüm ama sizce parasıyla da olsa servis desteği falan alamaz mıyım OnePlus tarafında, OS benim için problem değil pek sorunsuz olduğu sürece ColorOS'de kullanırım.

Yetkili servis olarak OnePlus, KVK ve ouno ile çalışıyor. OnePlus servis yazıp yetkili servislerini arayıp yurt dışı cihazlarına bakıyor musunuz diye sorabilirsiniz ama bence bakmazlar. Realme telefon kullanırken KVK benden IMEI istemişti oradan fikir yürütüyorum. Tabii sizin de dediğiniz gibi ücreti mukabilinde bakarlar ama zaten ekran ve anakartta sorun çıktıktan sonra onların ücreti telefon parası edecektir.

Hocam KVK'yı aradım ulaşamadım Ouno'da aynı şekilde. YD telefonda zaten bu risk değil mi hocam, Xiaomi bile patlasa anakart zaten ücreti mukabilinde değişecek benim problemim parça sıkıntısı çekmemem yoksa anakart falan patlasa dediğiniz gibi muhtemelen telefonu atarım.

Evet aynen öyle hocam. Siz ücreti mukabilinde servis dediniz ya onun için dedim onu. Yoksa yurt dışı telefonlarda servis aranmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…