Xiaomi 15s Pro ve Xiaomi Pad 7 Ultra tanıtıldı!

Yalnız adamlar 8G2 ayarı olacak dedi. 3 milyon AnTuTu skoru çıktı. Resmen dalga geçiyorlar diğer markalarla şu an.

Bu karbon mu? Sağ tarafta benim cihaz beyaz renk ile çirkin gözüküyor .

Bakalım ne kadara gelecek? Umarım hem iyidir, hem de rekabetçi fiyatlarla gelir.

Bu karbon mu? Sağ tarafta benim cihaz beyaz renk ile çirkin gözüküyor .
Yok hocam onunla çok alakası yok bence sizin cihaz genel çirkin.

Xiaomi iyi ilerliyor bakalım xring işlemcisi globale ne zaman açılacak. O karbonmu bilmiyorum.

Bu arada S25 Ultra yerine 15s Pro'yu tercih ederdim. Tencent'te bizde çinliyiz size destek olalım diye PUBG'ye 144 FPS falan getirmişlerdir şimdi

İşlemci için daha fazla bilgi gönderiyorum. Yarı MTK gibi ama çok hoş bir işlemci gibi gözüküyor. Exynos gibi olmayacağı kesin. Mali Immortalis G925 GPU ile geliyor. Antutu puanı ve detaylar belli. Bunca zaman boyunca gizli bir canavar üretmek için gizli gizli plan bile yapmışlardır.

Bu arada S25 Ultra yerine 15s Pro'yu tercih ederdim. Tencent'te bizde Çinliyiz size destek olalım diye PUBG'ye 144 FPS falan getirmişlerdir şimdi

PUBG sponsorlu olarak çıkan birkaç tane telefon vardı. Öyle çıkarsa kaçın hocam direkt . GT 20 vakası görmek istemiyorum.

PUBG sponsorlu olarak çıkan birkaç tane telefon vardı. Öyle çıkarsa kaçın hocam o modelden direkt .

PUBG sponsorlu değil de, Xiaomi kendisi anlaşıp xring 01 ile PUBG de 144 FPS çalıştırabilir bence. Tamamen Tencent'te bitiyor bütün olay. Mesela 2400e PUBG'yi 90 FPS çalıştırabilecek cihaz ama 60 FPS mesela

@Aakons, oyun şuan en fazla 120FPS destekliyor hocam. 120 FPS verip geçerler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…