Xiaomi 15t Pro telefonda Google'da koyu tema kahverengi gözüküyor

Eshler

Başarılı
Aşağıya görsel bırakıyorum. Koyu tema problemi mi yoksa telefon ile mi alakalı bilmiyorum. Sayfalar koyu siyah tonda iken sekme bölümü kahverengi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Telefon: Xiaomi 15t Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen rengi duvar kağıdınıza göre belirliyor. Ayarlarda sistem renklerini duvar kağıdına uydur gibi bir seçenek varsa kapatmayı deneyin.

Muhtemelen rengi duvar kağıdınıza göre belirliyor. Ayarlarda sistem renklerini duvar kağıdına uydur gibi bir seçenek varsa kapatmayı deneyin.
Hayır temayı koyu olarak kullanıyorum. Sayfalar normal tonlarda ancak sekme bölümü kahverengi.

Duvar kağıdınızı siyah beyaz yaparsanız düzelir. Örnek bir duvar kağıdı veriyorum.

Hocam iyi güzel de renge göre saçmalık değil mi? Koyu tema kullanıyorum sonuçta. Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum.

Evet, saçma. Ancak elden bir şey gelmez. Google'ın uygulamalarında özelleştirme yapmamıza izin vermesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi güzel de renge göre saçmalık değil mi? Koyu tema kullanıyorum sonuçta. Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum.
Bu Google'ın Material Design olayından gelen bir şey. Saf Android kullanıyor olsanız tüm OS komponentleri değişecekti ancak Xiaomi ROM'u kullandığınız için biraz saçma gözüküyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…