Xiaomi 17 ve 17 Ultra Türkiye'de satışa çıkarıldı

Eskiden kullanırdım kaçak olayları da var diye ucuza kapatırdım. 10t Pro vardı. O kadar güçlü işlemci telefonda 2 yıl yazılım vermişler. MIUI yazılımı sorunluydu izin sorunları vardı. Telefonda son sürüm o şekilde buglı kalmıştı. Zaten reklam kısmına girmiyorum. Telefonu alır almaz onları kapatmakla uğraşılıyor. Sonrasında da bozuldu telefonu değiştirmek zorunda kaldım. Samsung S23 FE aldım. Şarj hariç çok memnunum. Özellikle yapay zeka kısmında bu kadar iyiyken asla Xiaomi almam.

Yazılımı biraz daha iyi ve reklam yok.
Ancak yine de daha gelişmeleri gereken yerler var. Kaçak alınırda Türkiye fiyatları kazık.

Yazılımı biraz daha iyi ve reklam yok.
Ancak yine de daha gelişmeleri gereken yerler var. Kaçak alınırda Türkiye fiyatları kazık.

Biraz da kişiye bağlı ben Xiaomi de alabilirdim sırf sevmediğim için temiz ikinci el TR garantili Samsung aldım.

Samsung ve iPhone varken kimse bu markaya o parayi vermez. Bu tur chinese markalarin ana tercih sebebi uygun fiyat olmustur hep. Bizim ulkede de nedense hep tam tersi oluyor.

Bence verdiği donanıma göre fiyatını muadillerine göre daha çok hak ediyor. Fakat 119 gerçekten çok fazla. En azından 89-99k olsaydı daha alınası olurdu. Alan kişi elinden çıkartmak istese muhtemelen kimse almaz.

Yurt disi fiyatlarina bakacak olursak kesinlikle dogru.

Fiyatları berbat. Marka algısı denen bir şey var, Simon arkadaşın dediği gibi kimse bu paraları Xiaomi'ye vermez. OS olarak da eskiye göre çok iyi ama yine de bir Samsung, Honor, Huawei ve ColorOS değil.

17 Ultra modelinin periscope telephoto kamerası Vivo ve Oppo rakiplerine göre biraz geride kalmış. Aynı şeyler UW kamerası içinde geçerli. Bataryası da global 6000, China modeli 6800.

Düz 17 modeline gelirsek donanım ve kamera özellikleri gayet iyi. Adamların sensörü Samsung'un Ultra modellerinin büyüklüğünde. Bataryası çok iyi. Kompakt cihaz nasıl yapılır Samsung örnek alsın.

Samsung ve iPhone varken kimse bu markaya o parayi vermez. Bu tur Chinese markalarin ana tercih sebebi uygun fiyat olmustur hep. Bizim ulkede de nedense hep tam tersi oluyor.
Param olsa alırdım 17 serisinden bir cihazı. Paneli çok iyi mesela (SoC'da). Bootloader'da açılıyor. Windows 11 kurmak için iyi cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…