THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.467 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.615 Yer Rockport City Dün 22:48 #21 Surface Area dedi: Ayrıca belirttiğim Next, LG'nin Mini LED panelini kullanıyor. MediaTek'in güncel bir yongasına sahip. Genişletmek için tıkla... Mini LED LG TV'lerde kararma sorununun daha yaygın olduğunu duymuştum, doğru mu tam emin değilim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:56
Surface Area dedi: Ayrıca belirttiğim Next, LG'nin Mini LED panelini kullanıyor. MediaTek'in güncel bir yongasına sahip. Genişletmek için tıkla... Mini LED LG TV'lerde kararma sorununun daha yaygın olduğunu duymuştum, doğru mu tam emin değilim.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.743 Makaleler 2 Beğeniler 3.063 Dün 22:53 #22 THE KEROXEA dedi: Mini LED LG TV'lerde kararma sorununun daha yaygın olduğunu duymuştum, doğru mu tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Yok o tarz bir sorun yakın zamanda bildirilmedi. Gerek Mini LED gerekse OLED panel tarafında gayet başarılı LG... Hatta ürüne göre AB tarafından müşterilerini aldattığı için ceza yiyen TCL'den de iyi olabilir .
THE KEROXEA dedi: Mini LED LG TV'lerde kararma sorununun daha yaygın olduğunu duymuştum, doğru mu tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Yok o tarz bir sorun yakın zamanda bildirilmedi. Gerek Mini LED gerekse OLED panel tarafında gayet başarılı LG... Hatta ürüne göre AB tarafından müşterilerini aldattığı için ceza yiyen TCL'den de iyi olabilir .
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 23:10 #23 Çok gereksiz bir marka yarışı dönmüş ve 60Hz modeller önerilmiş. Bana sorarsan arada oyun oynayacaksan bu TV çok güzel. Başka model bakarsan akıcı oyun keyfi yaşatacak model bulamazsın. https://app.hb.biz/DuDEmTWJlvFA Bütçe çıkarsa bu daha iyi kesinlikle.
Çok gereksiz bir marka yarışı dönmüş ve 60Hz modeller önerilmiş. Bana sorarsan arada oyun oynayacaksan bu TV çok güzel. Başka model bakarsan akıcı oyun keyfi yaşatacak model bulamazsın. https://app.hb.biz/DuDEmTWJlvFA Bütçe çıkarsa bu daha iyi kesinlikle.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.743 Makaleler 2 Beğeniler 3.063 Bugün 00:23 #24 shiedae3 dedi: https://app.hb.biz/P9OzZW0NgIRn bütçe çıkarsa bu daha iyi kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı uygulama üzerinden değil de Web üzerinden atmanızı rica edeceğim, çünkü görüntüleyemiyorum ürünü.
shiedae3 dedi: https://app.hb.biz/P9OzZW0NgIRn bütçe çıkarsa bu daha iyi kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı uygulama üzerinden değil de Web üzerinden atmanızı rica edeceğim, çünkü görüntüleyemiyorum ürünü.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.467 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.615 Yer Rockport City Bugün 00:32 #25 Surface Area dedi: Bağlantıyı uygulama üzerinden değil de Web üzerinden atmanızı rica edeceğim, çünkü görüntüleyemiyorum ürünü. Genişletmek için tıkla... Sizin cihazda problem var sanırım bende açılıyor.
Surface Area dedi: Bağlantıyı uygulama üzerinden değil de Web üzerinden atmanızı rica edeceğim, çünkü görüntüleyemiyorum ürünü. Genişletmek için tıkla... Sizin cihazda problem var sanırım bende açılıyor.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.743 Makaleler 2 Beğeniler 3.063 Bugün 00:33 #26 THE KEROXEA dedi: Sizin cihazda problem var sanırım bende açılıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya yönlendiriyor, zaten AdBlock açıkken direkt bu tarz kısaltma linklere erişim kapalı. Bi' ürün için HB'yi yüklemek istemiyorum.
THE KEROXEA dedi: Sizin cihazda problem var sanırım bende açılıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya yönlendiriyor, zaten AdBlock açıkken direkt bu tarz kısaltma linklere erişim kapalı. Bi' ürün için HB'yi yüklemek istemiyorum.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.467 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.615 Yer Rockport City Bugün 00:34 #27 Surface Area dedi: Uygulamaya yönlendiriyor, zaten AdBlock açıkken direkt bu tarz kısaltma linklere erişim kapalı. Bi' ürün için HB'yi yüklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Linke basılı tutup yeni sekmede aç diyin.
Surface Area dedi: Uygulamaya yönlendiriyor, zaten AdBlock açıkken direkt bu tarz kısaltma linklere erişim kapalı. Bi' ürün için HB'yi yüklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Linke basılı tutup yeni sekmede aç diyin.