Xiaomi desteğe hakaret edilirse ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
  • Etiketler Etiketler
    xiaomi

3586

Uzman
Makaleler
33
Ablam ile izlemek için film indirdim, telefon ekranını televizyona yansıttım, karşıma cinsel içerikli reklam çıktı, o anki utancımı anlatamam.

Daha sonra Xiaomi desteğe bayağı sövdüm, saydırdım. Şimdi destek ekibi bana dava falan açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

O Cinsel içerikli reklamlar kendi kendine çıkmıyor bunun bilincinde ol.

Evet dava açabilir ama uğraşacaklarını sanmıyorum. Her küfür eden adama dava açsalaedı avukat yetiştiremezlerdi...

O Cinsel içerikli reklamlar kendi kendine çıkmıyor bunun bilincinde ol.
Hocam ben telefondan izlemiyorum dün Stock ROM yükledim ilk iş film indirdim direkt karşıma çıktı Xiaomi ile anlaşmalılar sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orasını bilemem ben. Denk gelmiş de olabilir. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Orasını bilemem ben. Denk gelmiş de olabilir. Ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Umarım yetkili birisi görür de gururuna yediremeyip reklamları kaldırırlar başka bir şey istemem hocam.

Şöyle dua etmen lazım; "umarım yetkili biri görmez de bana dava açmaz."

Reklamlara saysın hocam o kadar onlyfans engelleniyor ama millet Xiaomi alıp reklamlardan izliyor hükümet benden yana olur herhalde

Vay canına! Xiaomi desteğine hakaret etmek, gerçekten de sorun çözmenin en etkili yolu! Belki de hakaretinle onlara mükemmel bir hizmet sunmuş olabilirsin!

Kim bilir, belki de bir gün seni 'En İyi Müşteri Şikayeti' ödülüne aday gösterirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…