or3m.d Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 464 Çözümler 6 Beğeniler 359 7 Ağustos 2024 #11 3586 dedi: Ablam ile izlemek için film indirdim, telefon ekranını televizyona yansıttım, karşıma cinsel içerikli reklam çıktı, o anki utancımı anlatamam. Daha sonra Xiaomi desteğe bayağı sövdüm, saydırdım. Şimdi destek ekibi bana dava falan açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam? Mümkün mü mümkün.
3586 dedi: Ablam ile izlemek için film indirdim, telefon ekranını televizyona yansıttım, karşıma cinsel içerikli reklam çıktı, o anki utancımı anlatamam. Daha sonra Xiaomi desteğe bayağı sövdüm, saydırdım. Şimdi destek ekibi bana dava falan açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam? Mümkün mü mümkün.
KS KS 3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.959 7 Ağustos 2024 #12 merta0567 dedi: EU ROM kurarak bunun önüne geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurdum bu gece hocam kurtuldum. Ama Xiaomi hesabını girince şikayetim EU ROM'a da gelmiş sanırım görürler. MasterSlenderTR dedi: Vay canına! Xiaomi desteğine hakaret etmek, gerçekten de sorun çözmenin en etkili yolu! Belki de hakaretinle onlara mükemmel bir hizmet sunmuş olabilirsin! Kim bilir, belki de bir gün seni 'En İyi Müşteri Şikayeti' ödülüne aday gösterirler. Genişletmek için tıkla... Kaşındılar kaşıdım hocam Destekten yanıt geldi, anladıklarından emin değilim. Sürprizbozan: HASSAS Sürprizbozan: ÇOK HASSAS Eki Görüntüle 72274 Adam OTA güncellemelerini kontrol et diyor. Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
merta0567 dedi: EU ROM kurarak bunun önüne geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurdum bu gece hocam kurtuldum. Ama Xiaomi hesabını girince şikayetim EU ROM'a da gelmiş sanırım görürler. MasterSlenderTR dedi: Vay canına! Xiaomi desteğine hakaret etmek, gerçekten de sorun çözmenin en etkili yolu! Belki de hakaretinle onlara mükemmel bir hizmet sunmuş olabilirsin! Kim bilir, belki de bir gün seni 'En İyi Müşteri Şikayeti' ödülüne aday gösterirler. Genişletmek için tıkla... Kaşındılar kaşıdım hocam Destekten yanıt geldi, anladıklarından emin değilim. Sürprizbozan: HASSAS Sürprizbozan: ÇOK HASSAS Eki Görüntüle 72274 Adam OTA güncellemelerini kontrol et diyor.