Xiaomi hava temizleyici alınır mı?

Hayır 0 etkisi var. Benim cihazın fişini çektim. Gece 20 ses yapıyor. Faydasından çok zararı var. Airfray kadar gereksiz. Paranı boşka şeye harca. Nette gezen reklam dolu şeylere aldanma.

Bulunduğun şehrin havası kirli ise alınır hava temizleyici.

Sırf para tuzağı olarak düşündüğüm, benim de almadığım bir cihaz. Konuyu takip edeceğim, bende çok merak ediyorum. Eğer gerçekten iyiyse, bende alayım bir tane.

Bir iki kez doktor influencerlara falan denk geldim ve tavsiye ediyorlar. Bir de videolarda çıkarılan filtreler hep toz dolu.

Alınabilir. Ama çok yüksek bir performans beklemeyin. Farklı bir markanın hava temizleyicisi var bizde.

Evde sigara içiyorsanız kokusunu çeker, alerjiniz varsa hafif rahatlatır daha fazlasını yapamaz.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact 5270'e aldım. Koku gidermede kesin işe yarıyor. 5 umg/m3'e kadar tozları temizliyor. 7-11 m2 ayarında oldukça sessiz. Maksimum ayarda rahatsız verecek kadar (1.5-2 m'den 38 dB) bir ses yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…