Xiaomi Mi 10T vs Samsung Galaxy S10 hangisi alınır?

sisyphus1289

Yetkin
Oyun ve emülatör kullanmak için alacağım. S10 alacaktım ama Mi 10T daha güçlü işlemci olarak.
Aslında Mi 10T'ye yönelecektim ama ekran farkından dolayı kararsızım.
Dolphin gibi emülatürler kullanacağım.
Önceden bir konu açmıştım "S10 alınır mı?" diye ama biraz kararsız bir insanım.

hocam s10 bence artık ömrü bitti mi 10t alın bence ve bir sürü özelik farkı var ekran için s10 alınmaz bence.
Not : Samsung telefonlara custom rom düzgün çalışmıyor.
Ve çok performans farkı ve pil ömrü s10 kısa.
Mi 10T alın.

Neden rom hocam android sürümü yeterli değil mi?(bildiğim kadarıyla rom ile sürüm yükseltmesi yapılıyordu yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.)
Bir de hocam ekran üzer mi? Biri AMOLED diğeri IPS LCD.
Alışınca üzmez.

Telefonu alim amaciniz dogrultusunda en mantikli karar tartismaya kapali bir sekilde Mi 10T. Sogutma kapasitesi cok yuksek, Genshin Impact'te 6,5 watt yakip 30 dakikadan fazla bir sure zarfinda throttle yemeden dayanabiliyor.
Sağolun bayadır içim içimi yiyordu.

Neden rom hocam android sürümü yeterli değil mi?(bildiğim kadarıyla rom ile sürüm yükseltmesi yapılıyordu yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.)
Bir de hocam ekran üzer mi? Biri AMOLED diğeri IPS LCD.

ROM önerme sebebim MIUI - HyperOS'un sorunları...

S10'daki panel QHD+ ve SoC de verimsiz.

10T'deki IPS LCD kötü bir panele benzemiyor, 144Hz desteği mevcut ve bazı nitelikleri de diğer LCD'lere nazaran hatrı sayılır miktarda önde.

Sağolun hocam elimden geldiğince yabancı kaynaklardan bilgi almaya çalışıyorum ama burada sorunca daha iyi oluyor.

S10 hala senelerce sorunsuz kullanilabilinecek bir urun. Gerek sundugu premium deneyim, gerekse sahip oldugu kamera paketi ile hala amiral gemisi soylemini tasiyacak seviyede (ozellikle on kamera) ancak ana odagi oyun olan birisi icin sogutmasiyla ve pil performansiyla uygun degil, bu konularda 10T kesinlikle cok daha ustun. Bu nedenle 10T oneriliyor, S10'un kotu oldugundan degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…