Kvothe 85

Başarılı
Yer
Redmont Kalesi
Xiaomi Mi 12T için çeşitli desenleri bulunan veya kendin tasarla kısmı bulunan, baskı kalitesi ve koruma derecesi iyi olan, aşırı da pahalı olmayan kılıf satan site önerebilir misiniz?

Xiaomi Mi 12t için çeşitli desenleri bulunan veya kendin tasarla kısmı bulunan, baskı kalitesi ve koruma derecesi iyi olan, aşırı da pahalı olmayan kılıf satan site önerebilir misiniz?

Arkadaşlarla beraber 3 al 2 öde olayıyla baskılı ve fiyatı uygun diye bayağıdır buradan alıyoruz. https://flamingocase.org/
Korumayla ilgili bir iddiası yok lakin ben ekran koruyucu falan kullanan biri değilim ve telefonu yanlışlıkla asfalta fırlattım merdivenlerden yuvarlandı arada da zevkine düşürdüm lakin hiçbir kırık falan olmadı. Baskı kalitesi de güzel lakin 1.5-2 yıla bozulmalar başlıyor baskıda.
Buradan neredeyse arkadaşlarla 12 tane kılıf sipariş ettik tek yaşadığımız sorun son ettiğim de arkadaşımın doğum günü için buradan ekstra bir de kılıf sipariş etmiştik 2 tane 1 tane de kendime aldım yine önceki eski diye lakin benim baskım sorunlu geldi. Pazartesi tekrardan stok yenileyip yardımcı olacaklarını söylediler.

Cihazın beyaz kılıflar da yoksa beyaz kılıflar iphone için siyah olanlar da yoksa bazen listelemeyi unutuyorlar arayıp sorarsan yardımcı olabiliyorlar. Onun dışında kişiye özel baskı da var bunlar mesela bizim yaptırdıklarımızdan:

1787152587436.webp

1787152652170.webp

Spider-Man olanlar eskiyince böyle durdu mesela onlar 2 yıllık.

1787152961750.webp

Teşekkürler hocam bir bakayım 2 yıl dayansa yeter zaten.

Baktım hocam, biraz da Mİ 12T uyumlu yok sanırım.

Son düzenleme: