MIUI için sormuştum. KernelSU veya APatch (APatch yapılabiliyor ama kerneli overlayfs desteği olmadan derlemişler.) ile root yöntemlerini denemek istiyorum.
MIUI için sormuştum. KernelSU veya apatch (apatch yapılabiliyor ama kerneli overlayfs desteği olmadan derlemişler.) İle root yöntemlerini denemek istiyorum.
Ben kendi cihazım için kullanıyorum KernelSU'yu. Cidden Magisk'den daha iyi bir root çözümü bence. Soruna gelecek olursak Linux Kernel sürümüyle alakalı tabii, benim eski A20'min kernel sürümü 4.9'du ve maximum Android 13 alıyordu. Birkaç modifikasyon yaparak zorla Android 14 desteklemesini sağlamışlardı. Linux versiyonunun ne kadar destek alacağına bakabilirsin.
@moli Paylaştığınız custom ROM ekiplerinin kernelinin MIUI üzerinde çalışma ihtimali yoktur değil mi? İhtimal varsa derleyip deneyeyim, daha güncel çekirdek olmuş olur
@moli paylaştığınız Custom ROM ekiplerinin kernelinin MIUI üzerinde çalışma ihtimali yoktur değil mi? İhtimal varsa derleyip deneyeyim, daha güncel çekirdek olmuş olur
2 gündür kerneli derleyemedim gitti. Türlü türlü hatalar verip duruyor. Araştırıyorum yenisi çıkıyor. Nasıl kaynak kodu bu anlamadım ki. Bu kadar mı zor olur kernel derlemek...
2 gündür kerneli derleyemedim gitti. Türlü türlü hatalar verip duruyor. Araştırıyorum yenisi çıkıyor. Nasıl kaynak kodu bu anlamadım ki. Bu kadar mı zor olur kernel derlemek...